Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

VIDEO/FOTO. Este turnat asfaltul pe Bulevardul Independenței. Reabilitat integral

Bulevardul Independeției, considerat coloana vertebrală a cartierului Micro 17, din Satu Mare, din punct de vedere al infrastructurii, este reabilitat integral. Astăzi este turnat asfaltul.

După schimbarea bordurilor, reparația structurii și aplicarea stratului de geogrilă, astăzi este asfaltat tronsonul dintre str. Jubileului și Ion Vidu. Porțiunea a fost pregătită de două zile pentru asfaltare, însă din cauza ploilor de miercuri și joi nu s-a putut lucra.

La fața locului s-a deplasat atât primarul Kereskenyi Gabor, cât și city-managerul Masculic Csaba pentru a urmări dacă sunt respectate standardul lucrărilor.

”Vom verifica regulat calitatea lucrărilor efectuate”, spun cei doi.

După ce B-dul Independenței va fi gata, va urma asfaltarea străzii Jubileului, care nu a mai fost asfaltată niciodată, fiind doar dale de beton. Strada a fost pregătită pentru asta.

3 comentarii

  1. sm Răspunde

    Acest Bulevard a fost asfaltat si pe timpul lui Ilyes si tot asa cu plasa si frezat si alte minuni a mai fost asfaltat din nou si pe timpul lui Coica. Va tine exact pana la iarna dupa care spor din nou la plombari! Jubileului asa cu dale de beton dupa 30 de ani arata mult mai bine de cat multe alte strazi dupa asa numita reabilitare.

  2. M Răspunde

    Dar arătura de la intrarea pe Avram Iancu si pana la DSP când se va face?

  3. Garuboz Răspunde

    Vai si amar de calitatea lucrarilor .asfalt ramas aruncat perte tot. Mizeriea in urma lor este groaznica nu supervizeaza nici un TRANTOR de la primarie .Sunt ocupati au de ascutit ovaz si de taiat iarba la caini.Iar de cei doi ANALFABETI nu am ce s-a comentez.Mosculica nu poate fi mai bun ca tatsu profitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.