Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Cinema Popular la un an de la reabilitare: crăpături, igrasie şi mucegai

La nici doi ani de la finalizarea lucrărilor de modernizare a fostului Cinema Popular, începe să se vadă profesionalismul firmei care a efectuat lucrările.

În clădire au început deja să apară crăpături, este plin de igrasie şi mucegai. Din imagini se poate vedea cel mai bine cum arată interiorul clădirii.

Lucrarea a fost executată de către o firmă din Ungaria.

Reabilitarea s-a făcut cu fonduri europene prin proiectul proiectului ”Investiții imobiliare în vederea dezvoltării întreprinderilor româno-maghiare” un parteneriat între Satu Mare și Nyiregyhaza.

Proiectul a fost implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 – 2013 și finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanţarea naţională a celor două state membre participante în program, Ungaria și România. Valoarea totală a proiectului a fost de 1.917.005,58 euro iar termenul de finalizare este până în  ianuarie 2016.

Liderul proiectului a fost Fundația PRIMOM pentru promovarea întreprinderilor din județul Szabolcs- Szatmar-Bereg, partener proiect – Municipiul Satu Mare iar partener asociat Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare. Valoarea totală a proiectului este de 1.917.005,58 euro:  lider proiect – 887.763,33 euro și partener proiect –  1.029.242,25 euro.

9 comentarii

  1. Mihnea Răspunde

    Fix pix…..doare la basca pe ei,

  2. spargatorul de bani Răspunde

    2 milioane de euro cheltuiti in bataie de joc. Sunt curios sa vad garantia pentru lucrare….

  3. Pcr Răspunde

    Tarr beton ….firmă de ***** stele

  4. ungurescu Răspunde

    Da teatrul de nord tot de mafia tarr beton o fost facut, dezastru, tarr beton este o firma protejata de primarie si consiliu judetean, este un fel de tehnic asist varianta ungureasca

  5. Mirrors Răspunde

    Bah esti tampit? 2 mil pentru renovare… unde plm traim ma…

  6. Jan Răspunde

    Nu citeva crapaturi aparute in pereti ar fi problema.
    UE a dat oua milioane de euro pentru renovarea cladirii , cu un scop : acela e a contribui dupa renovare la ” dezvoltarea intreprinderilor romano-maghiare”.
    Ar fi interesant cite intreprinderi s-au dezvoltat ca urmare a acestei investitii ?!
    Cred ca si UE arunca cu
    .banii pe apa Simesului

    • Ion Răspunde

      Eu cred ca relatia noastra cu UE e ca si a bogatului cu saracul. Bogatul ii da, din mila, niste bani saracului dar il lasa pe el sa aleaga ce face cu banii. Daca isi repara casa sau ii bea… depinde ce vrea amaratul ala … Binele nu se poate face cu forta

  7. Sogolan Răspunde

    Da sa vedem garantia!

  8. Daniel Răspunde

    Nu-s numai constructorii de vină. E și administratorul clădirii care nu asigură aerisirea necesară a încăperilor. Daca ar fi aerisită cum trebuie, nu ar fi apărut mucegaiul. Mai e de vină și autoritatea care are în mentenanță drumul din fața clădirii. Dacă nu ar exista gropi și tăieturi nu s-ar produce acele crăpături. La ce circulație este pe acel drum, nu e de mirare că nu a rezistat mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.