Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Hotelul Dacia, pericol public. Circulaţia pietonală, restricţionată

Hotelul Dacia, simbolul municipiului Satu Mare, a devenit un adevărat pericol public. După ce s-au desprins câteva bucăţi de tencuială în urma furtunii de vineri, astăzi trotuarul din faţa clădirii este îngrădit.

Pietonii sunt avertizaţi astfel să nu se apropie prea tare de clădire deoarece s-ar putea să cadă şi alte bucăţi de tencuială sau elemente decorative.

Deşi familia Ţânţaş, proprietara hotelului, a fost greu convinsă să monteze un mash în faţa clădirii pentru a nu se vedea în ce hal arată, se pare că această perdea a făcut mai mult rău clădirii. Din cauza vântului, perdeaua s-a lovit de faţada clădirii şi a distrus-o şi mai tare.

Deocamdată nu se ştie care va fi soarta  hotelului Dacia. Cert este că problema este departe de rezolvare.

5 comentarii

  1. Zoli Răspunde

    De toatã tuşinea lumii ce a ajuns centrul reprezentativ al oraşului !!!

  2. Zoli Răspunde

    De toatã ruşinea lumii ce a ajuns centrul reprezentativ al oraşului !!!

  3. Pcr Răspunde

    Și de pe podul sau pasarela din fața primăriei cade tencuiala așa ca trebuie închis repede .

  4. Costicr Răspunde

    Simbolul municipiului Satu-Mare se duce pe apa Somesului…e batjocura si interese din filme thriler.Dintre toate orasele resedinta de judet din Campia de Vest numa orasul Satu-Mare e in urma la toate capitolele legate de investiti si dezvoltare..predomina alte interese aici…RUSINE E PUTIN SPUS..

  5. procuror Răspunde

    Pentru prostii care nu înțeleg de ce Satu Mare rămâne mereu în urma: pentru ca înghit orice se publica sau li se spune fără sa verifice! În urma verificărilor făcute asupra bucatii cazute, s-a constatat clar ca aceasta provine de la clădirea vecina, a cărei administrare ghiciți în grija cărei instituții cade?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.