Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTOGALERIE Exemplu! Au făcut fericiţi 5 copii săraci. Acum vor să le construiască o cameră

Exemplu de urmat. La inițiativa unui jandarm din Satu Mare, mai multe persoane s-au mobilizat, au adunat ce au putut, și au făcut fericiţi cinci copii dintr-o familie cu situaţie materială dificilă din satul Sărătura, oraşul Ardud.

Jandarmul Răzvan Ţiplea a întâlnit această familie cu cinci copii, de la 1 an la 9 ani, cu probleme serioase şi s-a hotărât să o sprijine. În timpul liber, a lansat un anunţ pe facebook şi împreună cu mai mulţi prieteni s-au mobilizat şi au adunat o serie de alimente, haine şi jucării pentru micuţi. Printre ei s-a aflat şi consilierul judeţean Adrian Cozma.

Următorul obiectiv este construirea unei încăperi în care micuţii să crească în condiţii normale.

“O faptă bună îți face nu doar ziua mai frumoasă, ci întreaga viață! Pentru mai multe donații contactați: Mircea Felix Spatar, Andrea Codruța sau Razvan Tiplea. Ne dorim să construim o cameră unde să aibă șansa acești îngerași să ducă un trai mai bun și să aibă șansa să crească în condiții normale. Pentru început, am adunat, am cumpărat haine, jucării, alimente, însă dorim să mai cumpărăm un frigider.
Avem nevoie de: materiale de construcții, geamuri, covoare, perdele, lenjerie de pat, mașină de spălat, canalizare și orice altceva ar fi de folos la o gospodărie”, a transmis grupul de voluntari.

Aşadar, cei care doresc să se implice, sunt rugaţi să ia legătura cu Răzvan Ţiplea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.