Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

A furat o mică avare, dar a fost prins. Acum e reținut pentru furt

Bărbat de 43 de ani din comuna Căuaş, județul Satu Mare, a furat o mică avere, dar a fost prins de polițișt. A fost reţinut pentru furt.

Poliţiştii Secţiei Rurale Carei, aflaţi în continuarea cercetărilor privind furtul comis în noaptea de 07/08.06.2017, în dauna unei femei de 73 de ani din localitatea Hotoan, au identificat în cursul zilei de ieri, un bărbat de 43 de ani din localitatea Sudurău, comuna Căuaş, pe care îl bănuiesc de comiterea faptei.

Din cercetări a rezultat că acesta, în noaptea respectivă, ar fi pătruns prin efracție și escaladare în locuința victimei, de unde a furat suma de 4.000 lei și diverse alte bunuri, cauzând un prejudiciu total de 4.400 lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, cercetările continuă cu cel în cauză în stare de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Un comentariu

  1. mica mica dar hiiiiiiii Răspunde

    A furat o mică avare, …………………. oare ce ai vrut sa scrii: ca a furat-o si ca o are mica? sau cavorbeste cu un avar? sau ca a furat-o si era mica? oare unde e entorsa voastra? la degete sau la mine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.