Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO&FOTO. Lotul Olimpiei s-a reunit sub comanda lui Tibor Selymes. Start pentru noul sezon

Lotul Olimpiei s-a reunit miercuri sub comanda noului antrenor Tibor Selymes. După o perioadă de acomodare la Satu Mare, echipa va pleca în cantonament la Brașov. Președintele clubului, Karda Attila, a precizat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și antrenorul Tibor Selymes, că Olimpia își propune în sezonul 2017-2018 a Ligii 2 să ocupe unul din locurile 1-6.

”Astăzi, echipa se va reuni și încercăm ca până la plecarea în cantonament să stabilim lotul cu care vom aborda sezonul următor, iar obiectivul nostru este clasarea pe unul din locurile 1-6, obiectivul fiind foarte îndrăzneț”, a arătat Karda.

Tibor Selymes a declarat că până la plecarea în cantonament vrea să definitiveze lotul pentru noul sezon.

”Îmi doresc să construim la Satu Mare o echipă puternică cu un potențial de a ne îndeplini obiectivul. Ieri a venit un jucător din Franța, azi mai vine un jucător, tot din Franța, mai așteptăm 3-4 jucători să mai vină. Deocamdată sunt toți jucătorii la echipă, pentru că mai au contract până în 30 iunie, dar îmi doresc ca, împreună cu Attila, să stabilim lotul definitiv. În săptămâna aceasta ar trebui să se contureze lotul. Dacă între timp mai vin jucători de valoare care pot să ne ajute, atunci da, îi vom achiziționa”, a spus antrenorul Selymes.

Fostul component al Echipei de Aur a României a mai arătat că în urma trialului de duminică a ales cinci jucători care, foarte probabil, vor face parte din echipă pentru sezonul viitor.

În altă ordine de idei, suprafața de joc de pe stadionul Olimpia arată ireproșabil, ”vinovat” de acest fapt se face Estinca. El pregătește gazonul pe care va juca Olimpia Satu Mare meciurile de acasă. Tibor Selymes își dorește o formație competitivă care să practice un joc frumos și care să-i determine pe sătmăreni să vină în număr cât mai mare la stadion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.