Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO/FOTO. Imagini în exclusivitate de pe șantierul Lidl. Când va fi inaugurat

Echipei PortalSM i s-a permis, în exclusivitate, să fotografieze și să filmeze șantierul Lidl din Satu Mare.

Așa după cum se poate observa în aceste imagini, lucrările au înaintat foarte mult deși constructorul spune că se află în urmă cu câteva zile.

”Lucrările au fost începute în data de 24 aprilie și s-au desfășurat conform graficului de execuție. Lucrările au decurs bine, suntem în urmă cu câteva zile datorită evenimentelor meteo, dar sperăm să recuperăm acele câteva zile în cele două luni și jumătate cât ne-a mai rămas. Stadiul lucrărilor se află la aproximativ 35%. Sperăm ca pe data de 9 septembrie să fie gata la cheie magazinul. Inaugurarea va fi la două săptămâni după finalizarea lucrărilor”, a precizat, pentru PortalSM, șeful de șantier.

Cu toate acestea, reprezentanții Lidl sunt mulțumiți de felul în care decurg lucrurile pe șantierul Lidl și se așteaptă să finalizeze aceste lucrări la timp, astfel încât magazinul să poate fi inaugurat la momentul stabilit.

 ”Inaugurarea se va face undeva în perioada 25-30 septembrie. Lucrările decurg normal, suntem mulțumiți de acest constructor. Sperăm că finalizarea lucrărilor să nu treacă de 1 octombrie”, a precizat, pentru PortalSM, reprezentantul Lidl.

Sigur, mai este încă foarte mult de lucru în zonă, dar, așa după cum se poate observa din aceste imagini, se lucrează intens, iar silueta magazinului prinde contur. Astfel, sunt șanse foarte mari ca până la finalul lunii septembrie, magazinul Lidl să fie inaugurat.

Un comentariu

  1. ion de la raion Răspunde

    asta da exclusivitate. niste copii faceau azi poze cu telefoanele mobile din spatele bisericii 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.