Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

O locomotivă a luat foc la Domăneşti. 30 de persoane evacuate

UPDATE:  Imagini de la stingerea incendiului izbucnit la locomotiva trenului Regio Halmeu-Oradea. Pompierii de cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva Trenului Regio, care se deplasa pe ruta Halmeu – Oradea.

Evenimentul anunțat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 la ora 08,20 a fost lichidat cu operativitate de către pompierii careieni. Nici un călător nu a fost rănit, aceștia neaflându-se nici o clipă în pericol, datorită intervenției prompte a mecanicului de locomotivă, care la sesizarea fumului și a primelor flăcări a desprins cele trei vagoane din garnitura trenului și a îndepărtat locomotiva la o distanță de câteva sute de metri.

O locomotivă a luat foc la Domăneşti. Pompierii sătmăreni au fost solicitaţi în urmă cu puţin timp să stingă un incendiu izbucnit la o locomotivă din localitatea Domăneşti.

Este vorba despre trenul Satu Mare – Oradea, în care se aflau circa 30 de persoane. Acestea au fost evacuate în siguranță. Angajații CFR au reușit să desprinsă locomotiva de restul trenului pentru a nu se extinde incendiul.Mecanicul și ajutorul său au suferit răni ușoare.

Incendiul a fost lichidat, se pare că a izbucnit de la rețeaua electrică a locomotivei.

La fața locului au ajuns două echipaje de pompieri și o ambulanță SMURD, dar nu a fost nevoie de îngrijiri medicale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.