Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

VIDEO/FOTO. Petrecere de Ziua Copiilor în Grădina Romei. Spectacole și jocuri

Sute de copii, însoțiți de părinți și bunici, au participat astăzi la o petrecere de Ziua Copiilor organizată de Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local și Centrul Cultural “G.M.Zamfirescu”.

Activitățile dedicate acestei zile au început la ora 10.00, pe o scenă amenajată special în acest sens în Grădina Romei, și au durat până după-amiază.

Totul a început la ora 10.00 cu un spectacol oferit de Ella Bella. Au urmat apoi jocuri de copii u programe susținute de grădinițele cu program prelungit, activitate coordonată de Ovidiu Matioc.

A urmat apoi Lulu de la Caravana Anima. Atmosfera a fost destinsă și de majoretele Școlii Gimnaziale „Octavian Goga”.

În continuare, Ansamblul „Steluțele Inedit” au oferit un frumos program artistic urmat de o repriză de dans cu Urban Dance cu Crazy Kids și Asociația „Club Sportiv Passion 4 Sport”.

Petrecerea dedicată copiilor din Grădina Romei s-a încheiat cu un recital susținut de elevii colii de Arte (muzică ușoară și populară).

Petrecerea se va relua vineri, 2 iunie, la ora 12.00, cu un concert dedicat celor mici cu formația Veronaki din Budapesta.

De asemenea, copiilor li s-a mai oferit posibilitatea de a se distra în carusele sau în alte moduri în cadrul Uzinei de Joacă din acest parc.

 

 

Un comentariu

  1. sm Răspunde

    Foarte frumos! Copiii noștri merită tot ce e mai bun! Și multă IUBIRE!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.