Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Polițist sătmărean, reținut în cazul traficanților de droguri. Cercetat de DIICOT

Un polițist sătmărean, angajat al Biroului Judiciar al Poliției municipiului Satu Mare, a fost reținut, deocamdată, pentru 24 de ore în cazul rețelei de traficanți de droguri destructurată la Satu Mare.

În cursul zilei de miercuri, poliţişti specializați în combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare și ai Direcției Operațiuni Speciale, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat la domiciliul acestuia, și a altor 13 persoane, o serie de percheziții. În prima fază, polițistul a fost dus la audieri la DIICOT, însă a fost eliberat.

Ieri, însă, polițiștul fost reținut de colegii săi pentru 24 de ore, iar în prezent se află în arestul IPJ Satu Mare.

Reamintim faptul că miercuri, 14 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat 14 perchiziţii domiciliare în judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş. Percheziţiile au vizat destructurarea a două grupări de criminalitate organizată specializate în comiterea infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri.

În cadrul acţiunii au fost descoperite diverse cantităţi de materie vegetală, substanţe pulverulente şi substanţe psihoactive, precum şi ustensilele de preparat şi porţionat droguri, grindere, cântare etc.

Zece persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 46 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

2 comentarii

  1. Panakok Răspunde

    Si oare domnita lui bruneta ce face?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.