Ultima actualizare: azi, 12:48
Locale

Proiect pentru modernizarea drumului Dorolţ – Bercu – Ciuperceni

Consiliul Județean Satu Mare pregătește modernizarea drumului județean DJ 194B din DN19A Dorolț – Bercu DJ194B – DN 19 (Ciuperceni). Proiectul a fost votat în unanimitate în ședința de astăzi.

Proiectul va fi depus pentru obținerea finanțării prin Programul Operațional Regional 2014-2020, “Axa Prioritară 6 – Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională, Prioritatea de Investiții 6.1 Stimularea mobilității regionale prin conectarea nodurilor secundare și terțiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale”, apel de proiecte 2.

Valoarea totală este de 57.533.336,72 lei (inclusiv TVA).

Contribuția Consiliului Județean este de 2 % din valoarea eligibilă a proiectului, în cuantum de 1.150.666,73 lei.

Lungimea totală este de 20,912 km, pe traseul DN 19 A – Dorolţ – Atea – Peleş – Pelişor – Bercu – Bercu Nou – Micula – Agriş – Ciuperceni (intersecția DN 19 ).

Preşedintele Pataki Csaba a declarat că această rută va putea fi folosită şi de camioane, pentru a nu se mai apropia de municipiul Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Boicot? Firmele trag de timp în vreme ce unele drumuri judeţene sunt praf

Boicot? Firmele care se judecă cu Consiliul Judeţean la Curtea de Apel pentru atribuirea contractului de întreţinere a drumurilor judeţene...

Închide