Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

FOTO:Razie de proporții a polițiștilor în trafic. Aproape 25 de permise, suspendate

Razie de proporții a polițiștilor sătmăreni în trafic la acest sfârșit de săptămână, în urma căreia au fost constate 177 de abateri la nivelul județului Satu Mare. Aproape 25 de permise au fost suspendate.

Peste 60 de abateri de la respectarea regimului circulaţiei pe drumurile publice  au fost constatate de polițiștii rutieri în dimineaţa zilei de 23.06.2017, în cadrul unei acțiuni punctuale desfăşurate pe DN 19 pe raza comunei Pişcolt, cu participarea poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Satu Mare şi Biroului Rutier Carei.  Acțiunea a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea participanților la traficul rutier care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice.

În acest context au fost ridicate în vederea suspendării 11 permise de conducere, din care  5 pentru consum de alcool la volan, 4 pentru depăşirea limitei legale de viteză şi 2 pentru efectuarea de manevre de depăşire neregulamentară.

Activităţile preventiv-reactive au continuat sâmbătă şi duminică pe principalele artere rutiere ale județului, pentru combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere. Polițiștii rutieri au urmărit conștientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea regimului legal de viteză precum și necesitatea adoptării unui comportament preventiv de către toți participanții la traficul rutier.

În  total, în cele cele două zile, polițiștii din teren au constatat 113 abateri de la regimul rutier, aplicând sancțiuni contravenționale, în valoare de 25 970 lei. De asemenea au mai fost reținute 13 permise de conducere pentru abateri ca nerespectarea regimului legal de viteză, nerespectarea culorii roşii a semaforului sau neacordare prioritate vehicule.

Un comentariu

  1. Sogolan Răspunde

    Pentru masini care blocheaza intrarea unor garaje s-au care parcheaza pe pistele biciclistilor nu se dau amenzi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.