Ultima actualizare: azi, 13:57
Locale

FOTO. Șerpii invadează tot mai multe gospodării din Sătmar. Ce spun naturaliștii

Tot mai mulți sătmăreni, în special cei care stau la casă, au atras atenția asupra faptului că gospodăriile le sunt invadate de șerpi. Naturaliștii, însă, spun că șerpii nu trebuie omorâți.

Fie că vorbim de zona urbană, fie de cea rurală, se pare că șerpii s-au înmulțit atât de mult în acest an încât pur și simplu au invadat gospodăriile oamenilor. În momentul în care îi întâlnesc, aproape fără excepție și remușcări, oamenii ucid șerpii. La baza acestui lucru stau atât învățămintele religioase cât și faptul că șerpii nu sunt niște ființe foarte plăcute nici la vedere nici la atins.

Naturaliștii spun, însă, că șerpii nu sunt periculoși și nu trebuie omorâți deoarece pot fi folositori pe lângă casa omului.

”Sunt niște șerpi complet inofensivi. Nu sunt veninoși. Ei nu atacă și nu rănesc oamenii. Mănâncă rozătoare și insecte mai mari de pe lângă casă. Nu trebuie uciși”, este de părere președintele Societății Carpatina Ardeleana Satu Mare, Janos Mark Nagy.

3 comentarii

 1. Chriss Răspunde

  ,,La baza acestui lucru stau atât învățămintele religioase…” — bravo!, presa de calitate nu gluma. Cum ar veni, preotii sau cartile sfinte i-ar invata pe oameni sa ucida serpii.
  PortalSM, mai bine ramaneati la ,,ingerii negrii” si ,,balena albastra” decat asemenea nerozii de copii.

  • UReszler Răspunde

   Daca ai fvea macar putina cultura generala,ai fi stiut legatura dintre religie si serpi.Dar cum nu ai,comentezi aiurea.

 2. Chriss Răspunde

  Auzi la UReszler (probabil autorul articolului), cica legatura dintre religie si serpi. Cum ar veni, el crede ca in Biblie scrie ca trebuie omorati serpii. Ce poti sa-i ceri unuia care pune virgula dupa ,,generala”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO Incendiu în Centrul Vechi din Satu Mare

Incendiu în Centrul Vechi din Satu Mare. O echipă de pompieri a intervenit astăzi pentru stingerea unui incendiu la un...

Închide