Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Sfârșit tragic pentru un sătmărean. A murit în urma exploziei unei perne de aer

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Carei, județul Satu Mare, după un incident petrecut în curtea unei societăți comerciale din Bistrița-Năsăud. În timp ce-și verifica TIR-ul, a avut loc o explozie a unei perne de aer, rănindu-l grav. Acesta a trecut cu bine printr-o operație, însă a decedat în această dimineață, scrie bistriteanul.ro.
Incidentul s-a produs ieri, la societatea comercială Betak. Se pare că bărbatul implicat în incident este angajatul unei firme de transporturi naționale și internaționale din Satu Mare. Bărbatul se pregătea să plece din societatea comercială, urmând să își cântărească TIR-ul înainte de plecare.
Acesta a vrut totuși să verifice mastodontul înainte să se pornească la drum. În acel moment a explodat o pernă de aer, rănindu-l grav pe bărbat. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, unde a făcut mai multe stopuri cardio-respiratorii.
„În data de 19 iunie am fost sesizați cu pricire la faptul că în curte unei societăți comerciale a fost accidentat un bărbat din Carei, Satu Mare, ca urmare a unei explozii a unei perne de aer, în timp ce făcea verificări la un TIR”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Mihaela Mastan, bărbatul a fost supus unei operații, însă starea sa a fost deosebit de gravă, medicii fiind rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire încă de la început. Acesta a decedat în această dimineață.
„Am început o anchetă, am fost și aseară acolo, din păcate omul a decedat în această dimineață. Era angajat al unei companii de transporturi din Satu Mare, care avea contract de transport marfă cu firma din Bistrița. Bărbatul urma să își facă cântarul și să plece când s-a petrecut incidentul. Am cerut și o expertiză tehnică”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Gavrilă Rodilă, inspector șef adjunct în cadrul ITM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.