Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Taxa specială de salubrizare a fost anulată de Tribunalul Satu Mare

Tribunalul Satu Mare a anulat taxa specială de salubritate. Taxa a fost atacată de către sătmăreanul Augustin Szolomajer, iar sentinţa a fost dată zilele trecute.

“Admite acţiunea de contencios administrativ formulată de reclamantul SZOLOMAJER AUGUSTIN în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI SATU MARE şi în consecinţă: Anulează Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Satu Mare nr. 49/23.02.2017”, se arată în motivarea pe scurt a instanţei.

Amintim că taxa specială de salubritate, sau mai bine zis timbrul de mediu, a fost votată de Consiliul Local. După mai multe luni de analiză, Prefectura a retrimis taxa la Consiliul Local, dar primarul Kereskenyi Gabor a spus că nu modifică nimic.

15 comentarii

  1. X Răspunde

    Bun, maine ma prezint cu factura si chitanta la FLORISAL sa imi primesc bani inapoi.

  2. Zoli Răspunde

    Banii înapoi, urgent !!!

  3. Mihnea Răspunde

    Fix pix….platiti mai departe daca ati votat ca oile.

    • Unu' Răspunde

      Da, așa e! Și-n ziua de azi regret că acum 5 ani l-am votat pe dorel de sătmar, coi-ca, doctorul hoț de piste de biciclete!
      CUIE MOICA!

      • Satmarean Răspunde

        Coica nu mai e primar de mult …..intarziatule. Gabor nu vrut sa faca nimic……sau asta nu te deranjaza…..desteptule . Tot mandatul lui Gabor o sa-l injuri pe Coica? Sa-l pupi atunci!!!!

  4. cetatean Răspunde

    SATMARENI NU MAI PLATITI TAXA DE PE FACTURA FLORISAL. DOMNULE PREFECT CE MAI ASTEPTATI? ATACATI HOTARAREA SI SUSPENDATI APLICAREA EI.

  5. but Răspunde

    Demisia prefectului!!!!! Nu se mai poate atata incompetenta!

  6. Unu Răspunde

    Bravo, judecătorului de la Tribunalul satu mare.

  7. sm Răspunde

    Pe lângă faptul că Florisalul ajutat de unii consilieri locali !!!! încasează ILEGAL taxe de la cetățeni, nici măcar nu e în stare să deschidă conturi în bănci astfel încât cetățenii să poată plăti direct la bancă taxa, așa cum se face cu orice alt serviciu, numai Florisal nu vrea!!! Mai bine poartă cetățenii pe la casieriile lor, unde sunt angajate niște ”doamne” mereu nervoase, mereu indispuse, care se uită la cetățenii ce le plătesc salariile!!!! ca la niște infractori !!! Doamne ferește să le pui vreo întrebare acelor ”doamne” sau să ceri vreo lămurire, că toate spiritele rele ies din gura și sufletul ”doamnelor”. CONSILIERII LOCALI măcar atât să ceară conducerii Florisal, să introducă posibilitatea plătii prin bănci. Că în rest, oricum trăim într-un oraș JEGOS!!!!

    • Simona Răspunde

      Sa stiti ca si eu am intrebat ce inseamna taxa de mediu si dupa vreo 10 secunde mi sa raspuns “taxa de mediu e taxa de mediu ii ceva ce nu ai inteles” ma salvat doar peretele dintre noi ca am avut impresia ca imi va da in cap “doamna”.

    • Cristi Răspunde

      Draga sm, asa Florisalul poate sa piarda cotorul cu chitante si sa bage banii ce i-ai platit tu direct in buzunarul patronului. Dar extrasul de banca, daca ar deschide cont, i-ar condamna la ani grei de puscarie!!! De asta nu are cont Florisalul

  8. Zoli Răspunde

    E ilegalã, precum a fost şi cea auto. Jos cu ea şi banii înapoi la cetãțeni.!!!

  9. GB Răspunde

    Corect! Taxa de mediu să o plătească operatorul nu cetățeanul. Apropo plata serviciilor Florisal/Apaserv eu le plătesc de mai bine de un an prin banking(transfer beneficiari naționali-BRD), ca de altfel toate facturile și altele. Merită toți banii să nu stai la rând. La început am fost reticent dar acum sunt încântat că nu trebuie sa merg pe la casierii sau bănci. Contactați-vă bancile dragi concetățeni și fiți proactivi. “Mă închin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.