Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Tupeul unui tânăr i-a uluit până și pe polițiști. Ce a făcut acesta

Tupeul unui tânăr sătmărean și gesturile sale i-au uluit până și pe polițiștii sătmăreni. A făcut praf Codul Rutier.

Astfel, în data de 25.06.2017, în jurul orei 11:00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraş Negreşti Oaş, au fost sesizați de către personalul medical al Spitalului Oraşului Negreşti Oaş despre faptul că la unitatea de primiri urgenţe s-a prezentat un tânăr care a fost implicat într-un eveniment rutier produs în localitatea Mujdeni.

Din cercetările la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 25 ani, din Apa, a condus în jurul orei 02.00 a aceleiaşi zile, un motociclu pe DN19, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă, a pierdut controlul asupra motociclului şi a intrat în coliziune cu un parapet, părăsind locul evenimentului.

În urma extinderii verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere de nici o categorie. De asemenea tânărul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi efectuează verificări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătamare corporală din culpă, conducere fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi refuzarea prelevării de probe biologice.

Cercetările vor viza şi validitatea numerelor de înmatriculare străine aplicate pe motociclu, primele verificări ducând spre concluzia ca acestea ar aparţine altui vehicul. În caz afirmativ, cercetările se vor extinde şi pentru săvârşirea infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat sau cu număr fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.