Ultima actualizare: azi, 13:57

Locale

FOTO& VIDEO. Marş al motocicliştilor în memoria tinerei decedată în Vama

Zeci de motociclişti din judeţul Satu Mare au pornit în această seară la un marş în memoria tinerei de 17 ani care a decedat duminică seara în accidentul de la intrare din localitatea Vama.

Bikerii s-au adunat în benzinăria din faţa Casei de Asigurări de Sănătate şi au pornit spre monumentul din Viile din Satu Mare ridicat în memoria motocicliștilor decedați.

Repretentanții Eagle Bikers au spus că nu au cunoscut-o pe tânără, însă au dorit să atragă atenţiaasupra pericolului la care sunte expuși bikerii.

Hamza Gabriela era elevă la Liceul de Artă Aurel Popp din Satu Mare. Ea se afla pe locul din spate al unei motociclete conduse de un bărbat de 33 de ani. După o curbă, motocicleta a acorşat o maşină şi s-a răsturnat. Fata, de 17 ani, a murit pe loc, având fractură de coloană cervicală.

 

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Bă idioților, pericolul îl reprezentați chiar voi!
    Respectați nenorocitul de cod rutier și veți vi respectați și voi la rândul vostru!

  2. x Răspunde

    Condoleanțe familiei fetei pentru pierdere. Dar în altă ordine de idee eu tind să cred că fata săraca a avut ghinion. Nu avea ea nimic în comun cu fenomenul bikerilor. Eu totuși aș fi curios să aflu că din motocicliști câți au permis auto și dacă s-a întâmplat vreodată ca un suflet-pereche de-al lor să slalomeze printre mașini, fără să țină cont de regulile elementare de circulație.

  3. Zoli Răspunde

    Adevãrul este cã ar cam trebui motocicliştii ãştia în primul rând puşi la punct odatã şi odatã. Prea mult încalcã regulile de citculație. Ex. motociclist din accidentul de duminicã cu adolescenta. Pãcat, mare pãcat de acea fatã!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.