Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

Accident cu trei maşini la Livada

Accident cu trei maşini la Livada. În data de 11.07.2017, în jurul orei 09:30, poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Oraș Livada au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Livada, soldat cu vătămarea uşoară a unei persoane.

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că  un tânăr de 19 ani din Călineşti Oaş, care conducea un autoturism pe strada  Satu Mare, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe același sens de deplasare în fața sa şi era condus de un sătmărean de 37 ani,  care la rândul său a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din Băbești, care se afla oprit pe partea carosabilă, având intenția să efectueze un viraj la stânga.

 În urma evenimentului rutier a rezultat vătămare ușoară a conducătorului auto sătmărean. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative; totodată le-au fost prelevate  mostre biologice de sânge în vederea determinării eventualei alcoolemii.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.