Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Accidente grave la Carei și Satu Mare. Două femei au ajuns la Urgențe

Neacordarea de prioritate a fost cauza a două accidente grave petrecute ieri în Carei şi în Satu Mare. Două femei au ajuns la Urgențe. 

Astfel, în jurul orei  09:10, la intersecția străzilor Viilor cu Costache Negruzzi din municipiul Carei, o femeie de 57 ani din Carei, conducând autoturismul proprietate personală, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat grav o femeie de  73 ani, tot din Carei, care, în calitate de biciclist, circula pe drumul prioritar.

Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Testarea alcoolscop a relevat faptul că ambii participanţi la trafic implicaţi nu se aflau  sub influenţa alcoolului.

Tot ieri,  03.07.2017, în jurul orei 16:00, un sătmărean de 33 de ani, aflat la volanul unui autoturism pe bulevardul Muncii din Satu Mare,  odată ajuns la intersecția cu strada Astronauților, nu a respectat semnificația indicatorului rutier ,,Oprire” şi a pătruns în intersecție, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus pe drumul prioritar de o tânără de 28 de ani din Satu Mare.

Tânăra de la volanul autoturismului tamponat a fost rănită uşor şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Nici unul dintre cei doi conducători auto nu se afla sub influenţa alcoolului.

În ambele situaţii s-au deschis dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.