Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Compania unui sătmărean caută IT-ști. Obligatoriu să fie leneși!

Unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din domeniul IT din Satu Mare, Sandu Băbășan, le recomandă specialiștilor IT să nu se hazardeze în ceea ce fac ci mai degrabă să gândească încet, dar sigur. După ce a crescut în fiecare an, și-a mutat firma la București, iar acum face noi angajări.

Băbășan spune că pentru a obține rezultate satisfăcătoare, cei preocupați de tehnologia informației ar trebui să fie…leneși. Dar cum ar putea lenea să conducă pe orcine către victorii răsunătoare? Explicația pe larg vine de la business-man-ul sătmărean care a punctat câteva aspecte esențiale într-un interviu acordat celor de la wall-street.ro. Noi vă prezentăm principalele idei scoase în evidență de Sandu Băbășan, precum și mersul lucrurilor într-o afacere gândită să îmbine perfect relaxarea cu rezultatele scontate imediate.

Prima afacere demarată de Sandu Băbășan a dat roade în urmă cu 10 ani, iar imediat după primele rezultate și după primii ani de experiență, sătmăreanul a trecut la next level și a preluat frâiele BlueGento, o soluție de eCommerce construită pe platforma Magento. De aici și până la momentul când Sandu și-a dat seama că rezultatele cu adevărat remarcabile nu sunt sub nicio formă roadele unei munci constante sub presiune, au fost doar câțiva pași, iar acum mai mult ca niciodată, omul nostru de afaceri este convins că ,, programatorii trebuie sa fie lenesi, pentru ca asa vor gasi cea mai simpla solutie”.

Antreprenorul sătmărean vorbește de asemenea despre o tendință în creștere în rândul specialiștilor IT: “Le place din ce in ce mai mult sa lucreze pe produs, decat pe servisarea de clienti externi. Cand lucreaza pe un produs au vizibilitate mai lunga si pot sa construiasca coerent, pe cand in relatia cu clientii externi exista schimbari dese si se frustreaza”, a precizat Sandu Băbășan pentru wall-street.ro.

Pentru a fi și mai explicit, business-man-ul sătmărean vine cu câteva sfaturi esențiale pentru tinerii antreprenori și nu numai: “Ce i-as sfatui, insa, pe antreprenori este sa gandeasca global, nu local. Daca tot esti online, gandeste-ti inca din start business-ul ca pe unul cu potential international, nu te limita la o singura piata”.

Sandu Băbășan nu ar da pentru nimic în lume afacerea pe care a creat-o și spune că nu a luat și nu va lua în calcul retragerea din lumea business-ului: “Nu o sa ma retrag si nu ma voi opri din a face business, nici peste trei ani de acum incolo, cand voi fi gata sa fac un exit complet din Blugento. Voi ramane sa lucrez tot in Romania, si tot in eCommerce”.

Potrivit wall-street.ro, fondatorul Blugento estimeaza anul acesta o cifra de afaceri de 300.000 de euro, iar la anul, dupa ce se va simti impactul major al investitiei, cifra de afaceri va atinge 1 milion de euro.

Un comentariu

  1. Csiki Cian Răspunde

    BlueGento din Blugento in Magento apoi next level in eCommerce…Who the fuck is Băbășan ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.