Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Copil inconștient în Grădina Romei. O creangă a căzut peste el

Momente de groază trăite de un copil în Grădina Romei. În timp ce se juca în zona de la tiroliană, copilul a fost lovit puternic de o creangă, care pur şi simplu s-a prăbuşit.

Copilul a rămas incoștient și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean. Medicii SMURD s-au preluat şi l-au transportat, alături de mama sa la spital, pentru investigaţii.

Revenim cu detalii.

28 comentarii

  1. parearea mea Răspunde

    Acum se vor cauta vinovații. Dar părintii unde sunt? Si ei trebuie sa fie atenti la ceea ce fac copiii lor.

    • Makilapaki Răspunde

      Nu situ daca ai putea face ceva in momentul cand pica o creanga tre sa fii superman sa premeditezi tot ce misca. Din articol reiese ca copilul se juca in zona de la tiroliană nu ca s-a urcat pe copac.

  2. popica Răspunde

    sa-i ia mama dracului pe toti conducatorii,fosti si actuali ai acestui sat fara stapan,ca nu sunt in stare sa faca un parc decent intr-un oras,unde sa nu te calce cu masina,sa nu te cace ciorile,sa nu ti se accidenteze copilul,sa fii nevoit sa mergi la baia mare sa se joace copilul in parc,sau la oradea,rusine la toti magarii care sau perindat pe la primarie in ultimii 20 de ani

  3. Un cititor Răspunde

    Mare dreptate ai popica niste escroci care s au perindat pe la primărie cu promisiuni de tot felul in campanie si nu avem cam nimic in oras .Suntem județul cel mai înapoiat sa zic asa din transilvania situat la 2 granițe Rusine sa va fie

  4. Un cetățean Răspunde

    Acum 2_3 săptămâni misunau șobolanii,acum acest trist accident cu copilul ,sunt tăe curios edilii sătmărenii unde își duc copiii la joacă?toate parcurile sunt pline de coji de semințe,flacoane,cutii de bere și lista mai poate continua,la fel sunt curioași dacă pica creanga pe un copil de edil mâine ce s_ar fii întâmplat în Gradina Romei?Sa va fie rușine ,multa sănătate copilului!

    • parearea mea Răspunde

      Ai uitat sa amintesti ca sunt locuri de plimbat copiii pline de pietre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Orice copil, chiar si un adult, un batran, pot sa isi rupa picioarele. Pe Iuliu Iles nu l-am vazut ducandu-si pe acolo piciorele. Ma refer la un parc in apropiere de Spitalul Nou, Micro 15.

  5. pâr pâr Răspunde

    Saptamana viitoare daca nu ma inșel,****șmeșter asta al nostru o sa organizeze fix in Gradina Romei ,Gulashparty -ul ala al lor sovin si iredentist .Acu sa vedeti mișcare…

  6. Sătmărean...încă. Răspunde

    Stimate ,,portalsm” te rog ca în baza accesului la informatii de interes public sa ceri ,,onor” primariei si apoi sa publici cate studii referitoare la situatia arboretului si ciorilor din Gradina Romei au fost comandate în ultimii ani, din ce tara au fost firmele care s-au ,,ocupat de treaba” si ce sume au fost platite din bugetul local.Daca vei fi insistent…. sa vezi surprize!

  7. Eu Răspunde

    Își permit cam multe maghiarii ăștia care se cred mari patrioți da nu se duc dracu la ei in Ungarica,tre sa stea aici și să ne și conducă și să aibă tot felul de pretenții…..Dar până la urmă tot noi suntem de vina pt că le permite m….

    • Norick Răspunde

      Si oare tu de ce nu pleci “dracu” la Moldovica ??? Nimeni nu te tine de manisor… :-))))

    • Makilapaki Răspunde

      Candva aici a fost civilatie cand era austro-ungaria asa ca nu stiu cine tre sa mearga acasa….rasfoieste niste pagini de istorie daca stii citi.

      • Coriolan Nepriceputeanul Răspunde

        Numai că între timp, Austro-Ungaria ta a fost înfrântă în primul război mondial, s-a destrămat și prin tratatul de la Trianon din 4 Iunie 1920, Ungaria, în calitate de moștenitor al Imperiului Austro-Ungar, a pierdut, printre altele, și Transilvania!
        Despre partea asta a istoriei, ai auzit? Oricât de tare îți sângeră inima, istoria nu e în favoarea voastră! Ați pierdut războiul, ați pierdut Ardealul!

        • Makilapaki Răspunde

          Normal ca am auzit dar am si observat ca nu-s in Ungaria. Bun si ce ramane de facut pe viitor? Nu dau mare lucru pe istorie, mai mult sunt interesat de ce urmeaza dar cu mentalitatea proasta a poporului, tara nu are cum sa se dezvolte. Discutam despre o creanga cazuta si oamenii incep sa injure ungurii de parca nationalitatea / etnia are vreo legatura cu acest aspect si de-aici se vede si nivelul de cultura multora dintre cetatenii ai acestei tari.

    • aldo Răspunde

      Vinovatul e cel care a plantat pomul.
      cu asemenea oameni ca tine ne meritam soarta.
      de 27 ani numai vinovatii se cauta in tara asta.

  8. Un cititor Răspunde

    Care este treaba maghiarilor? Nu tin nici cu unii ,nici cu altii dar, nu este prima data cand cad copaci in gradina romei! Si acu’s 4 ani ,s-a rupt in gradina romei ,nu o creanga ci un copac si numai norocul a fost sa nu nimereasca pe nimeni in cap! Hai sa nu dam vina numai pe unguri,pentru ca nici noi romanii nu facem nimic pentru orasul nostru!

  9. Anonim Răspunde

    Nu primarul actual este de vina pentru ce s-a intamplat in Gradina Romei aseara. (Eu am fost acolo, si am vazut totul.) In plus daca tu mostenest o galeata cu “rahat” nu poti sa faci din el o galeata cu miere. mai ales nu in timpul surt cat a avut pana acumla dispozitie. Primarul anterior nu a facut nimic decat a distrus tot ce sa construit in vremea bunicilor nostrii. Sa-i fie rusine lui. Taran handicapat ce e.

    • justin Răspunde

      si tot nu inteleg…..CU TOATE DOVEZILE…DE CE NU ESTE INCA IN PUSCARIE??????????

  10. Lucifer Răspunde

    Demisia lingaului de Bozai, Adp ce dracu face? Demisia BOZAI rusine acestui om

  11. Garuboz Răspunde

    Mai avorton de Ciocciolina tu s-a te duci la mata la origini in Asia de unde ai venit!

  12. Doug Răspunde

    My wife and children were there when this happened. My daughter was within 10 feet of the boy that was hit by the falling tree limb and my children are in some of the pictures. That could have been my own child laying there. she could have been hit as easily as this boy. So i am very upset about this incident and pray that the boy makes a full recovery but it’s in God’s hands and if anyone can help that family they should consider it, if nothing else pray for the boy. The news person said two similar incidents like this has happened recently in the area.

    My wife shot some of the video that was posted on youtube and TV1SatuMare. My wife and daughter said they heard a very loud “Crack” of the tree limb breaking. There was no time to get out of the way. The boy was severely injured and didn’t respond for a long time. The mother and another person did a lot trying to get the boy breathing from his mouth for a long time. They poured water over his head to get some of the blood off.. there was a lot of blood and trauma to his head. The mother was clearly doing all she could for her son. She should be commended!

    I have been to the park and it’s a nice park but needs attention and work. The city has neglected some things there for years. Whether or not the incident with the tree limb falling could have been avoided, I don’t know…. but that park has far too many crows in the trees, it doesn’t get enough attention to keep it cleaner. The playground near where this happened is nice but the old train farther away is rusty and a hazard.. there is climbing equipment still in trees near the train further away that was installed by a business man three years ago, that has not been removed. It’s just hanging there. The mayors and city managers in Satu Mare have unfortunately been negligent to pay attention to things such as that. If the businessman didn’t remove that equipment the city should have stepped in anyway. Tree experts should be hired and go around the park and review the condition of the trees every year or two should also be considered too. The lake there is full of frogs and perhaps that needs work as well before a child gets hurt.

    The tree’s need to be trimmed and the park improved. They should have public toilets there that are open and not locked nor require people to pay to use them.

  13. Lucifer1 Răspunde

    Nu este vina directorului de la ADP de ce vorbiți fără sa va informați? Nu ADP se ocupa de acest parc.

  14. Doug Răspunde

    Meu post anterioare a fost în limba engleză, voi încerca traducerea Română folosind un translator online:

    Soţia mea şi copii au fost acolo atunci când acest lucru sa întâmplat. Fiica mea a fost în termen de 10 de picioare de băiat care a fost lovit de membrul copac care se încadrează şi copiii mei sunt în unele fotografii. Care ar fi putut fi propriul meu copil de stabilire a acolo. ea ar putea fi fost lovit fel de uşor ca acest băiat. Deci, eu sunt foarte supărat despre acest incident şi rugaţi-vă că băiatul face o recuperare completă, dar este în mâinile lui Dumnezeu şi dacă cineva poate ajuta această familie ar trebui să consideră, în cazul în care nimic altceva nu se roage pentru băiatul. Persoana de ştiri a spus două incidente similare ca acest lucru sa întâmplat recent în zona.

    Soţia mea împuşcat unele dintre video care a fost postat pe youtube şi TV1SatuMare. Soţia mea şi fiica, a declarat au auzit un foarte tare “Crack” de copac membrelor rupere. Nu a fost nici un timp pentru a ajunge la o parte. Băiatul a fost grav rănită şi nu răspunde pentru o lungă perioadă de timp. Mama şi o altă persoană a făcut mult încercarea de a obţine băiatul respiratia la gura lui pentru o lungă perioadă de timp. Au turnat apă peste capul lui pentru a obţine unele de sânge de pe… a existat o mulţime de sânge şi traumatisme la cap. Mama a fost face în mod clar toate ea ar putea, pentru fiul ei. Ea ar trebui să fie lăudat!

    Am fost în parc şi este un parc frumos, dar are nevoie de atenţia şi locul de muncă. Oraşul a neglijat unele lucruri pe acolo de ani de zile. Sau nu incidentul cu membrul de copac care se încadrează pot fi evitate, nu stiu… dar acel parc are mult prea multe ciori în copaci, nu a lua suficient atenţia, să-l păstraţi curat. Terenul de joacă lângă în cazul în care acest lucru sa întâmplat este frumos dar trenul vechi mai departe departe este ruginit şi de un pericol… acolo este de alpinism echipament încă în copaci lângă trenul în continuare la care a fost instalat de către un om de afaceri acum trei ani, care nu a fost eliminat. Este agăţat chiar acolo. Din păcate, au mai fost neglijent să acorde atenţie la lucruri cum ar fi primarilor şi managerilor oraşului Satu mare. În cazul în care omul de afaceri nu retrage echipamentele oraşului ar trebui să au intervenit oricum. Experţii copac ar trebui să fie angajat şi merge în jurul parcului şi revizui starea de copaci în fiecare an sau două ar trebui, de asemenea, considerate prea. Lacul este plin de broaşte şi probabil că are nevoie de lucru, precum şi înainte de un copil este rănit.

    Arborelui este nevoie să fie împodobite şi Parcul îmbunătăţit. Acestea ar trebui să aibă toalete publice deschise şi nu încuiat şi nici nu necesită oameni să plătească pentru a le folosi.

  15. corector Răspunde

    ,,Copil inconştient în grădina Romei” este echivalent cu ,,Ce o fi căutat copilul în Grădina Romei când ştia că se rup crengile copacilor?” sau aţi vrut să spuneţi ,,Un copil a rămas inconştient după ce i-a căzut o creangă-n cap,în Grădina Romei”?

  16. Lucifer Răspunde

    Stimate Lucifer1 da cine se ocopa de parcurile ce apartin de primarie Hristos? Poate nu sti dar cind a venit domnul Orban Casa Verde acest mascarici tinut de Undmr taia si facea curetenie in parc exact pe unde trecea Orban, dirijorul lucrarilor era acest individ pe nume Bozai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.