Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Criminalul a fost arestat! Nu şi-a angajat nici avocat!

Criminalul a fost arestat! Bărbatul care a ucis-o pe prietena lui, din gelozie, şi i-a abandonat corpul în autoturism unde a stat patru zile, a fost arestat pentru 30 de zile. Judecătorii au emis mandat de arestare pe numele său. Chiar dacă financiar nu stă rău, el nu şi-a angajat niciun avocat, fiind apărat de unul din oficiu.

Conform procurorilor, Meszaros Zsombor ]n noaptea de 13/14.07.2017, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate. Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul Meszaros Zsombor în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de

17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul Meszaros Zsombor.

Prin ordonanţa din 18.07.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Meszaros Zsombor, pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Referatul împreună cu dosarul  cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

La efectuarea cercetărilor  Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.