Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

VIDEO&FOTO. Dezastru în Grădina Romei. Șobolanii mișună pe locul de joacă

Dezastru în Grădina Romei. O familie din Satu Mare a filmat, în această dimineață, un șobolan care mișuna la locul de joacă pentru copii.

“Azi (Miercuri) dimineață am fost cu copilul în Grădina Romei. Pe lângă toboganele murdare de la ciori, e plin și de șobolani! Unde să mai ieșim cu copiii? Vă rog să distribuiți aceste imagini și videoclipuri ca cei responsabili cu igiena parcului să facă ceva înainte să se întâmple ceva grav. Chiar să fie mușcat vreun copil sau să se îmbolnăvească”, a declarat pentru PortalSM femeia care a realizat aceste imagini.

Atât din imaginile video, cât cele foto, se vede foarte clar că este vorba despre un șobolan care, nestingherit, se plimba printre obiectele de joacă de aici. Să nu mai punem la socoteală faptul că sunt copii care se joacă în nisipul pe care mișună acești șobolani. Astfel că riscurile de a contacta o boală de la aceste rozătoare sunt foarte mari.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.