Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Trei femei, prinse în timp ce vindeau etnobotanice în centru. Acțiune a mascaților

Trei femei au fost prinse în flagrant de polițiștii sătmăreni în timp ce comercializau etnobotanice în centrul municipiului Satu Mare, în urma unei acțiuni a mascaților. 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au acţionat în cursul zilei de vineri 07.07.a.c., sprijiniţi de luptători din  cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale,  în zona centrală  a municipiului Satu Mare, în vederea  prevenirii şi combaterii infracțiunilor de natură judiciară  comise pe fondul consumului de alcool sau a unor substanțe psiho-active.

Astfel, au fost prinse în flagrant trei femei, în vârstă de 19, 33 şi 45 de ani, toate din Satu Mare, în timp ce  comercializau substanțe psiho-active(denumite generic etnobotanice)

La controlul efectuat, asupra acestora au fost găsite  38 de plicuri având în conţinut astfel de substanțe.

Atât persoanele în cauză cât şi produsele ridicate de la acestea au fost predate Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, urmând ca în funcţie de rezultatul analizelor de laborator să se dispună măsurile legale.

Pentru siguranţa lor, recomandăm cetăţenilor ca în situaţia în care observă  persoane cu un comportament antisocial sau dacă sunt abordaţi de persoane necunoscute în scopuri obscure, să anunţe cea mai apropiată patrulă sau unitate de poliţie.

Sursa IPJ

Un comentariu

  1. Rareș Răspunde

    Cum anunti patrula??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.