Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Accident cu 3 mașini și victime între Odoreu și Băbășești

Un accident rutier cu trei maișini implicate s-a produs în urmă cu câteva minute în județul Satu Mare. Incidentul s-a produs între localitățile Odoreu și Băbășești.

Două dintre autoturisme au ajuns în șanț. La fața locului au ajuns un echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și echipaje ale poliției.

De asemenea, echipajele de prim-ajutor au oferit îngrijiri medicale unui număr de 3 persoane, acestea din urmă fiind transportate la Unitatea de Primire Urgențe din municipiul Satu Mare.

2 comentarii

  1. sm Răspunde

    In Romania dupa ce se repara o portiune dintrun drum sau un drum complet cum apar si accidentele si mortii. Pana ce acel drum era aproape impractikabil nu erau accidente sau foarte rar se mai intampla. Cum au reparat drumul, cum au aparut si accidentele cu morti,raniti etc. In romania nu se merita facut drumuri bune doarece cel vinovat scapa iar cel nevinovat si corect moare.

    Pacat pentru cei nevinovati!

  2. Unu Răspunde

    Se vede ca scrieți din burtă, că n-ați fost la fața locului. Mașina din imagine era răsturnată pe calea ferată iar traficul feroviar a fost blocat o bună perioadă de timp!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.