Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

FOTO. Contrabandist urmărit de polițiști. S-a oprit într-un gard și a fugit

Un contrabandist a încercat să scape de polițiștii de frontieră puși pe urmele sale. Aflat la volanul unui autoturism Audi, contrabandistul a călcat pedala de accelerație, crezând că va scăpa basma curată, însă s-a oprit cu mașina într-un gard.

În cursul zilei de ieri, 19 iulie, în jurul orei 18.30, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza municipiului Satu Mare, un autoturism marca Audi A6.

Conducătorul auto a refuzat să se conformeze semnalelor efectuate de către polițiștii de frontieră, continuându-și deplasarea în mare viteză. Imediat, polițiștii de frontieră au trecut la urmărirea mașinii, iar la scurt timp aceasta a fost descoperită abandonată pe o stradă din oraș.

Pe timpul deplasării, șoferul a pierdut controlul volanului și a acroșat gardul unui imobil din zonă.

Din primele verificări, în mașină au fost observate mai multe colete cu țigări, motiv pentru care autoturismul a fost dus la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 10.100 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 118.000 lei.

Autoturismul, în valoare de 13.500 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

În continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

2 comentarii

  1. Csiki Csán Răspunde

    In poze apar doua masini cu tigari. De ce ascundeti identitatea celui de-al doilea ????

  2. UReszler Răspunde

    Puneti si voi poze din arhiva.pe cat era de ok site-ul,pe atst de dezamagitor este pe zi ce trece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.