Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

FOTO. Imagini triste cu Stadionul Olimpia. Arena, inundată după ploaie

Ploaia de azi noapte a afectat serios pereții stadionului Olimpia. Dacă vremea capricioasă va persista o perioadă mai îndelungată, soarta arenei din Satu Mare va fi pecetluită. Cu toate că banii pentru acest obiectiv sunt aproape inexistenți, cu un minim de efort construcția ar putea fi cât de cât pusă pe picioare.

Imaginile cu dezastrul provocat de ploaie au fost postate pe facebook de Ciprian Bretan, cel care trage un puternic semnal de alarmă vizavi de viitorul stadionului.

,,După ploaia din noaptea trecută a apărut adevărata situație a stadionului Olimpia – Daniel Prodan. Înțeleg că nu sunt bani pentru un stadion nou, dar lipsa unei acțiuni imediate s-ar putea să ne coste mult mai scump: stadionul poate deveni de nefolosit. Pe timp de iarnă infiltrațiile din poze pot și vor face ravagii. Cea mai simplă și ieftină soluție ar fi acoperirea tribunelor după modelul Cugir. Izolarea tribunelor la ora asta nu garantează, zic eu, salvarea stadionului. Celor tentați să sară că sunt alte priorități le spun doar atât : stadionul, la fel ca Teatrul de exemplu, este un bun public, deci trebuie întreținut din bani publici pentru a nu rămâne fără el, indiferent cine, ce activități desfășoară acolo”, se arată în postarea lui Ciprian Bretan.

2 comentarii

  1. M Răspunde

    Ia puneti mana pe galeti si faceti treaba si asa sunteti platiti desi nu produceti nimic. lasati meciurile de fotbal, mai bine ati renova stadionul, macar ar ramane si orasul cu ceva vizibil.

  2. GB Răspunde

    Stadionul inundat
    La polo este de dat,
    Poate așa în viitor
    Sportul este mai cu spor.

    Pe vremea altui primar
    Circula un zvon bizar,
    Stadionul lasă piară
    Pentru bula imobiliară.

    La năravul celor puși
    Zvonul nu dispare acuși,
    Vezi și alte stadioane
    La mezat pe milioane.

    Loc de sport și sănătate
    Stadioanele sunt toate,
    Dar dispar pe rând uitate
    Genocidul ca la carte.
    „Mă închin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.