Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Încă o lucrare proastă în Satu Mare. Garanţie: o zi!

Încă o lucrare proastă în Satu Mare. Asfaltul turnat peste o groapă de pe str. Bariţiu nu a ţinut nicio zi. Un sătmărean care locuieşte în zonă ne-a transmis  zilele trecute fotografii cu o groapă făcută în urma unei intervenţii în subsol care a fost zile în șir nesemnalizată. Unele maşini au trecut pe contrasens, altele au luat-o din plin.

După articolul nostru a apărut un indicator iar luni s-a asfaltat. Toate bune şi frumoase până… marţi, când o parte s-a surpat şi asfaltul a crăpat.

“Groapa nu era semnalizată iar sâmbăta trecută s-a semnalizat, urmând ca luni să o asfalteze iar marți s-a și surpat”, ne-a transmit un locuitor din zonă.

Sperăm că reprezentanţii Primăriei Satu Mare vor lua măsuri şi vor cere repararea, aşa cum a procedat şi în cazul străzii Digului.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.