Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

FOTO. Lumea copiilor, la Zilele Partium. Basme îndrăgite și teatru de păpuși în Satu Mare

Noutăți la Zilele Partium 2017. Teatru de păpuși, concerte interactive, activități de artizanat, o diversitate de programe îi așteaptă pe cei mici în Grădina Romei și în parcul de lângă Turnul Pompierilor în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Zilelor Maghiare Partium.

La spectacolele zilnice de teatru și teatru de păpuși vor evolua trupe renumite ca Manna și Neptun Brigád, ale căror spectacol “Preafrumoasa dominșoară Fir de Trestie” este programat la  Teatrul de Nord Satu Mare pe data de 20 august.

Tot pe scena Teatrului de Nord Satu Mare, în 20 august se va juca “Basmul lui Benedek Elek”  care a căpătat o nouă culoare, grație viziunii lui Litvai Nelli. Așadar, copiii și părinții acestora vor vedea o poveste în toată puterea cuvântului. Spectacolul, jucat pe scena Teatrului de Nord, este recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani.

Pe lângă Neptun Brigád sosește la Satu Mare și Teatrul de Păpuși Kabóca din Veszprém cu spectacolul “Prințul Broască”, care îl evocă în același timp și pe Kinizsi Pál cu un aspect pe care, cei mici nu l-au mai văzut încă.

Firește, nici în acest an nu vor lipsi evenimentele distractive cu caracter educativ. Pe durata celor 8 zile, toți copii sunt așteptați la evenimentele aleii copiilor de pe Strada 1 Decembrie, respectiv din Grădina Romei: activități de artizanat, diferite concursuri și competiții, clovni, construire de cetate de paie, labirinturi, și multe alte evenimente interesante, menite să mărească atmosfera vibrantă a celui mai variat eveniment al anului.

Sursa organizatorii Zilelor Partium

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.