Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Mercedes cu pereţi dubli. Au început 14.000 de pachete de ţigări

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat în pereţii dubli ai unui Mercedes orpti în judeţul Satu Mare peste 14.000 de pachete de ţigări.

În data de 13 iulie 2017, în cadrul Planului de Acțiune Contrabanda 2017, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 19.30, un echipaj al poliției de frontieră a oprit pentru control, pe raza localității Dorolț, jud. Satu Mare, un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în România și condus de cetățeanul ucrainean Dmytro B., în vârstă de 49 de ani.

Din primele verificări asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit un loc special amenajat între compartimentul marfă și compartimentul destinat pasagerilor (perete dublu) în care a putut fi observată o cantitate mare de țigări, fapt pentru care șoferul a fost condus, împreună cu microbuzul, la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În urma controlului amănunțit, în locul special amenajat au fost descoperite 14.060 pachete cu țigări de diferite mărci, de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 165.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării. De asemenea microbuzul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, pe numele cetățeanului ucrainean a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile.

Sursa: Poliţia de Frontieră

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Norick Răspunde

    “Au inceput 14000 pachete de tigari ” ?? @matroz , unde esti ? ? Eu vb. aiurea pe romaneste ?? :-))))

  2. Marusca rusca Răspunde

    Lasa-l in pace pe MATROZ, ca-i cu antena in sus ,la mare, se hodihneste,
    Auzi mai, cetatean Ucrainean, aproviziona pe cine???…..rage barna intre doua dealuri, ghici ce e?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.