Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Prima seară de TIFF Carei, debut cu o proiecție excepțională

Pe o vreme nu tocmai favorabilă, prima seară a Caravanei TIFF la Carei a adunat totuși 200 de spectatori, dornici de a savura o adevărată comedie italiană.
Filmul Complet străini / Perfetti sconosciuti, hitul de box office în Italia în 2016, în regia lui Paolo Genovese, a adus în atenția publicului un subiect actual, și anume, secretele fiecăruia dintre noi, care se află închise în ”cutia neagră”, adică în telefonul mobil personal.
Șapte prieteni buni iau cina împreună și propun un joc îndrăzneț: să-și pună telefoanele pe masă în timpul mesei și să-și arate unul altuia mesajele, email-urile și apelurile pe care le primesc. Calmul aparent începe să se tulbure încet, dar sigur, pentru că ies la iveală niște secrete.
Publicul a fost la înălțime, a savurat din plin momentele umoristice, iar la sfârșit, după bunul obicei al proiecțiilor în aer liber, a aplaudat.
Caravana TIFF mai rămâne la Carei, azi (26 iulie) și aduce în atenția publicului comedia românească: Două Lozuri, în regia lui Paul Negoescu, cu Dorian Boguta, Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol, care interpretează rolul a trei bărbați dintr-un mic orășel de provincie, care câștigă marele premiu la loto, însă nu după mult timp biletul nu mai e de găsit, așa că pornesc într-o călătorie să-l recupereze.
Proiecția are loc în Parcul Dendrologic, de la ora 21.45, intrarea fiind liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.