Ultima actualizare: azi, 13:36
Locale

FOTO. Propunerea TIFF pentru cinefilii sătmăreni: poveste disperată de dragoste

Caravana TIFF Satu Mare, ziua 2. Astăzi, sâmbătă, 29 iulie, vă propunem să fiți martorii unei povești de dragoste care traversează spațiul și timpul, din Polonia anilor ’40 până în New York-ul zilelor noastre. Caravana TIFF aduce în această seară, de la ora 22.00, în Centrul Nou, cel mai nou film al lui Radu Mihăileanu, filmat parţial în Transilvania!

Povestea iubirii (The History of Love) este de fapt povestea de viață a unui bătrân imigrant polonez, Leo, care trăieşte rememorând marea iubire a vieţii sale. La celălalt capăt al metropolei, în Brooklyn, adolescenta Alma îşi dă seama cu uimire că s-a îndrăgostit de chipeşul ei coleg de clasă. Nimic nu pare să-i lege pe bătrânul Leo şi pe tânăra Alma.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=3cP87XFDOWw

„Toate filmele mele sunt povești de dragoste. Povești disperate de dragoste, despre oameni obișnuiți care înfruntă obstacole și o iau de la capăt, copleșindu-ne cu grandoarea și splendoarea lor. Dar niciunul nu cedează, cu toții continuă să iubească, să existe”, spunea regizorul Radu Mihaileanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.