Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Reclamă cu mașina Poliției. Cum se promovează un restaurant din Satu Mare

Reclamă cu mașina Poliției Rutiere. Așa a decis să se promoveze un restaurant din judeţul Satu Mare. Pe pagina de facebook a restaurantului respectiv a apărut o fotografie a unei Dacia Logan a Poliţiei Rutiere, iar la volan se află fiul proprietarului, cu cascheta poliţistului pe cap.

Deocamdată nu ştim cum a fost posibil ca micuţul să îşi facă poză la volanul autospecialei. Probabil părinţii sunt prieteni cu poliţiştii care s-au oprit la o cafea şi o apă plată, sau, cine ştie…la meniul zilei.

Şi ca mândria specifică zonei în care a fost făcută fotografia să fie pe deplin satisfăcută, poza a ajuns pe pagina de facebook a restaurantului. Mai mult, autorul a scris cu litere mari pe poză numele restaurantului, ca să se ştie exact unde a fost făcută.

Am decis să blurăm numele restaurantului pentru a nu-i face reclamă (gratis) sau antireclamă.

Voi credeţi că îi stă bine Poliţiei Rutiere în această poziţie?

4 comentarii

  1. Garcea Răspunde

    Livreaza la domiciliu cu ajutorul militiei rutiere? Ca daca merg aia cu girofarul ajunge pizza fierbinte inca….numai buna.

  2. Adrian Răspunde

    … sau copilul a participat la sărbătorirea Zilei Copilului ori Porțile Deschise prilejuite de Ziua Poliției Române sau Săptămâna Altfel…

  3. Adrian Răspunde

    … sau copilul a participat la sărbătorirea Zilei Copilului ori Porțile Deschise prilejuite de Ziua Poliției Române sau Săptămâna Altfel…

  4. Zoli Răspunde

    Nu e caschetã de polițist pe capul copilului, e şapcã de soare tip marinar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.