Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Să înceapă lucrările! A fost predat amplasamentul pentru Centura Sătmarului!

Primăria municipiului Satu Mare anunță faptul că miercuri, 26 iulie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj a predat amplasamentul obiectivului de investiție “Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare“ către firma care execută lucrările, Itinera S.p.A, în prezența consultantului, firma Consitrans.

Imediat după predarea amplasamentului viceprimarul Adrian Albu și administratorului public al municipiului, Maskulik Csaba împreună cu reprezentanții firmei executante au făcut o vizită în teren pentru verificarea amplasamentului și pentru a stabili anumite măsuri organizatorice care trebuie aduse la cunoștiința cetățenilor.

Vă amintim că prin H.G 282/2017 a fost publicată lista persoanelor care sunt expropriate în vederea construirii obiectivului de investiție “Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare”. Lista poate fi consultă la sediul Primăriei municipiului Satu Mare. Totodată, rugăm persoanele care au fost expropriate să ia măsuri de eliberare a terenului de sarcini (culturi agricole, depozitări diverse, etc.) până cel târziu în 15 septembrie 2017, pentru demararea investiției .

De asemenea, aducem la cunoștiina publică faptul că în următoarea perioadă se vor efectua lucrările preliminare la obiectivul de investiție, precum verificări arheologice și lucrări de deminare, motiv pentru care firma executantă va face decopertări pe teren din 50 în 50 de metri.

 

Un comentariu

  1. pcr Răspunde

    sa inceapa tepele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.