Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Zona Primăriei capătă aspect european. Schimbare spectaculoasă după montarea pavajelor

Lucrările de pavare a aleii din faţa Primăriei Satu Mare sunt în toi. Muncitorii au finalizat partea din faţa BCR-ului şi a aleii de lângă iar despre rezultat se poate spune că este de-a dreptul spectaculos deşi până la urmă nu este vorba decât despre nişte pavaje.

Până acum au fost montate pavaje chiar în fața Primăriei și Serviciului de Stare Civilă iar muncitorii încearcă să termine lucrarea, înspre b-dul Transilvania.

Sătmărenii nu mai sunt nevoiți acum să fie foarte atenți când au drum în zona respectivă. Despre “schimbarea la faţă” se poate spune că este de-a dreptul spectaculoasă.

Reprezentanţii Primăriei au dat asigurări că au în plan modernizarea întregii Pieţe 25 octombrie, după întocmirea unui proiect.

5 comentarii

  1. Ondraș Răspunde

    Așe așe, macar se si vede ceva, lucruri mici pun in balanta orasul, nu tot felu de promisiuni si povesti inventate de conducerea care a fost. Asa tot mai departe…

  2. cristi Răspunde

    Dar (banca ) BCR -ul nu face nimic, ??????
    jenant de imaginea pe care o prezintă

  3. beton Răspunde

    frumos complimenti

  4. Hytman Răspunde

    Urmatoarea miscare la o institutie deconcentratat din Satu Mare: nevasta directorului de la DSVSA Satu Mare, doamna Dumuta este noua speranta a sotului pentru functia de director executiv al Casei de Pensii Satu Mare Toate aranjamentele si sforile au fost trase cu sefa de la Monitorizarea serviciilor publice de la Prefectura, care de ani buni a numit si executat candidatii pe functiile publice din judet! Prin Palatul Administrativ se vorbeste pe la colturi de sprijinul prefectului care nu ar fi strain de toata treaba asta! Avand in vedere ca institutiile “de forta” sunt pe fir, vom vedea daca socoteala de acasa se va potrivi cu cea din targ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.