Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO&VIDEO. Festivalul din Ardud, locul unde istoria se întâlnește cu emoția

 

Festivalul din Ardud, locul unde istoria se întâlnește cu emoția.  Sătmărenii care au participat sâmbătă seara la festivalul medieval la Ardud au avut parte de un adevărat spectacol medieval, în adevăratul sens al cuvântului.

Liderul Cavalerilor Lup, şi director al festivalului de la Ardud, Liviu Pancu, prin efortul depus în reînvierea cavalerilor templieri, dar mai ales a spiritului medieval, a reuşit să le ofere sătmărenilor momente cu adevărat înălţătoare.

Spectacolul,,Hronicarul pelerin – Povestea Cavalerilor Templieri în Cetatea Ardud” a fost momentul culminant, şia  simbolizat lupta cavalerilor din Ardud alături de ceilalţi, împotriva păgânilor, în numele creştinătăţii. În această producţie au fost implicţi cei de la Teatrul Scena, Ordinul Cavalerilor Lup, Scutierii de Muhlbach, Ordinul Cavaleriilor din Carpați, Garda de Mureș, Străjerii Cetății Neamțu, Garda Cetății Deva, Lăncierii de Ardud, Lupii de Foc, Domnițele Cetății Deva, Stegarii ArtGotica Sibiu, pe ritmurile şi muzica trupei Corbu și Zburătorii.

Au fost momente în care cavalerii au scos armele, au fost momente tensionante, dar şi un moment în care toţi cei prezenţi au îngenuncheat cu faţa spre cetate în timp ce un copil a rostit “Tatăl nostru”

Vă invităm să urmăriţi liveul PortalSM de aseară.

Așadar, dacă ați ratat primele două seri, în această zi mai aveți ocazia să mergeţi la festival.

 

Un comentariu

  1. Badea Gheorghe Răspunde

    Bă, ce v-aș bate pe ăștia de filmați vertical! Aveți televizoare sau monitoare verticale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.