Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

A mai rămas o lună până la Miss şi Mister Transilvania 2017. Premii de 5.000 de euro

A mai ramas doar o luna pana la cel mai prestigios concurs de frumusete organizat în Ardeal, Miss şi Mister Transilvania 2017.

Cei mai frumosi tineri din regiune se vor lupta pentru titlul de Miss si Mister în cadrul competiției ce se va desfășura în acest an la Satu Mare, pe data de 28 iulie.
Evenimentul va avea loc la sala Infinity Ballroom, iar organizatorii promit multe surprize atât pentru concurențI, cât și pentru public.

Printre invitați se numără șI nume celebre din această industrie a frumosului. Atmosfera va fi întreținută de indrăgiții artistiști Andrada Barsauan, Romina si Cristian Topati, dar si de către o invitata surprinza de la Oradea care îșI va lansa cariera muzicală în cadrul evenimentului.

Gazdele show-ului vor fi Dacian Codreanu și Daiana Feher, una dintre cele mai cunoscute sătmărence, fotomodel de la vârsta de 16 ani, care a colaborat cu diferite posturi TV și a realizat  reclame și pictoriale în orașe precum Milano, Londra, Madrid, Tel Aviv și București.

Tot pentru cei prezenți se va pregăti un mega spectacol de lumini oferit de cei de la Party Service, iar ca ambianța să fie perfectă, cei prezenti se vor putea delecta cu un candy bar pus gratuit la dispozitia publicului, dar si cu o degustare de vin.

Sponsorii au pus la bătaie premii în valoare de peste 5.000 de Euro, premii precum excursii, bijuterii, ținute semnate de cunoscuti designeri locali si multe altele.
Participarea la eveniment se poate face doar pe baza de invitatie. Acestea vor fi puse la vanzare saptamana viitoare. Locurile sunt limitate.

Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon: 0745216417 sau puteti urmari pagina de facebook dedicata evenimentului.

Acest este organizat de Szelenyi Gabriela Events si Miss TV   in colaborare cu Anisoara Ienasoiu. Miss si Mister Transilvania este marca inregistrata Miss TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.