Ultima actualizare: azi, 16:36

Ioan Mircea Ardelean, director DGFP Satu Mare
Locale

Mircea Ardelean a fost încarcerat. Va sta 4 ani după gratii

Fostul director al Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Satu Mare, Ioan Mircea Ardelean, a fost dus ieri de polițiști la Penitenciarul Satu Mare urmând să stea aici, după gratii, 4 ani, Alături de el a fost încarcerat, tot pentru patru ani, și Istvan Soos, fostul şef al Biroului de Colectare și Executare Silită din cadrul Finanțelor Publice.

”Ieri, 5 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Acţiuni Speciale, au acţionat pentru punerea în aplicare a mandatelor de executare a unor pedepse privative de libertate emise de instanţe. Astfel, au fost identificate două persoane din Satu Mare, în vârstă de 59, respectiv 36 de ani, pe numele cărora Tribunalul Bihor  a emis mandate de executare a pedepsei de câte 4 ani închisoare pentru fiecare, în urma săvârşirii unor infracţiuni de dare, respectiv luare de mită. Cei în cauză îşi va executa pedeapsa în penitenciar”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Satu Mare.

Fostul şef al Finanţelor din Satu Mare, şi membru marcant PSD, Ioan Mircea Ardelean, a fost condamnat, definitiv, la patru ani de închisoare cu executare pentru infracţuni de corupţie. Faptele de corupție pentru care a fost condamnat pot fi citite aici https://portalsm.ro/2017/07/ioan-mircea-ardelean-condamnat-la-4-ani-de-inchisoare-alti-oameni-de-afaceri-condamnati/

12 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Asta-i un ”spitzer” vechi si ma mir ca a primit doar 4 ani !!Sper ca ORGANELE i-au confiscat si toata averea dobandita ilegal,altfel …rahat pe batz !!!!

    • GB Răspunde

      Ardelean cel fără frică
      A cerut şi-a primit mită,
      Dar cum DNA nu doarme
      La prins frumuşel de coarne.

      Şi la-u scuturat vărtos
      De la-u căutat şi-n dos,
      O fi fost cam dureros
      Dar şi dosul nost la ros.

      Cu respect şi cu mult zel
      Au scos prunele din el,
      Mita , şpaga cu de toate
      De-au reuşit să-l condamne.

      Patru ani beciul domnesc
      Vin mai nobil nu găsesc,
      Să trăiască sănătos
      Să-l consume riguros.

      Şi de prinde liberarea
      Să ne mulţumească sarea,
      Că acolo la răcoare
      De la noi e rambursare.
      „Mă închin”

  2. Szalma Jack Răspunde

    Apropo’ :Dar restul ”capuselor” din finante ???Pentru ca mai sunt zeci de astfel de specimene !! Ia verificati-l pe raducu(doar unul e radu jmekeru’) ,spre exemplu,cum a reusit sa-si faca averea, pentru ca nu cu mult timp in urma era ”rupt in cur” ??!!Individul a pupat in cur toti sefii de la finante ,intrand in gratiile lor,incepand cu Lungu si terminand cu acest puscarias,ardelean !!

  3. ghitza Răspunde

    DNA isi va muta cautarile in IPJ SATU MARE!!!!!!!!

  4. Pop V Răspunde

    Raducu stie tot !

  5. Marusca rusca Răspunde

    Din ce partit face parte exemplarul?
    din…psd
    ALO! MAI TARE,MAI CU CURAJ
    DIN P.S.D. TOVARASI!!!
    Auzi, ospatarule?

  6. dana 2 Răspunde

    Da Govorache scapa?

  7. Ghitzuca Răspunde

    La cei din IPJ cu case in Bercu Roșu !!!!! Alcoo DNA se aude?!?! Vezi declarațiile de avere

    • ghitza Răspunde

      trucarea concursurile pe incadrari directe din IPJ!!! DNA sa verifice gradele de rudenie cu Pop, Slatineanu si Petric !!! Vor descoperi multe!!

  8. ghitza Răspunde

    ghita este prezent la datorie ; am solicitat DNA ORADEA sa verifice modul cum a fost angajat Mircea Ardelean la primaria turu-lung, pe surse se vehiculeaza ca examenul a fost sustinut de actualul prefect Darius Filip care a sarit in sprijinul fostului director de finante de la Satu Mare , Mircea Ardelean! toate aceastea pentru ca Darius Filip sa fie numit functionar public cu functie de director adjunct in administratia judeteana a finantelor publice. Seria dezvaluirilor va continua in perioada imediat urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.