Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Primăria vrea să extindă sistemul Big Brother. De câte camere e nevoie

Primăria Satu Mare vrea să extindă sistemul Big Brother în oraș. Chiar și așa, nu se va ajunge nici la jumătate din necesarul orașului.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a precizat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că în acest an vor mai fi montate încă 20 de camere performante care vor avea vizibilitate și noaptea.

”În acest moment sunt 66 de camere de supraveghere în municipiul Satu Mare. Noi ne dorim, și este cuprinsă pe lista de dotări a anului 2017, să suplimentăm numărul acestora cu încă 20 de camere performante, cu vizibilitate și pe timp de noapte”, a precizat Kereskenyi.

Chiar și așa, numărul acestora camere de supraveghere este foarte mic comparativ cu necesarul unui oraș ca Satu Mare.

”Discutând și cu specialiști din domeniu, am ajuns la concluzia că orașul Satu Mare ar avea nevoie de cel puțin 200 de camere de supraveghere. Aceste camere ne-ar ajuta în activitatea de prevenire , în primul rând”, a mai spus primarul.

Cu alte cuvinte, în momentul de față, în Satu Mare sunt funcționale doar o treime din numărul de camere de supraveghere de care ar avea nevoie orașul. Chiar dacă în acest an s-ar monta alte 20 de camere, nu s-ar ajunge nici măcar la jumătate din necesar.

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Dar măcar cele 66 existente au ceva randament?
    E haos în traficul din oraș, fiecare “parchează” mașina cum îl taie capul, pe unde vrea, piețele sunt pline de traficanți de țigări și bișnițari, bicicliștii fac slalom printre pietoni pe trotuare!
    Toate cele de mai sus s-ar putea eradica de-a dreptul, dacă am avea o poliție locală comopetentă, care să folosească dotările pe care le au la dispoziție!
    Altfel, la ce ne mai trebuie alte 20 de camere? Să stea la fel de nefolosite ca și primele?

  2. SEICA GABRIELA Răspunde

    Buna ziua as dori o programare pt copilul meu SEICA Dominiq. Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.