Ultima actualizare: azi, 13:29
Locale

Primăria Satu Mare deschide luni patru noi şantiere. Ce parcări se amenajează

Începând de luni, 10 iulie vor începe lucrările de modernizare a patru parcări din municipiul Satu Mare.

Zonele în care demarează lucrările sunt:

 • Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Diana, Bobocului, Crișului
 • Cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânele, Codrului
 • Cvartalul delimitat de blocurile CB11, CB13 de pe str. Bârgăului și de blocurile CF27, CF29, CF31, CF33, CF35 de pe str. Fântânele
 • Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Bobocului, Someșului, Crișului

Totalul locurilor de parcare în aceste patru cvartale este de 245 locuri.

Sursa: Primăria Satu Mare

8 comentarii

 1. Szalma Jack Răspunde

  Serios ??!! Primaria ar fi putut da acesti bani looserilor de la Olimpia+celor multi care traiesc pe spinarea clubului,caci se putea parca incontinuare in C2 ca si pana acum,printre buruieni si boscheti !!

 2. Unu' Răspunde

  Oare c\nd va avea prim[ria s\nge-n instalaíe s[ ne scape de acele inestetice “balcoane” sau extensii de apartamente de la parterul blocurilor, construite ILEGAL?!?!?!?!

 3. GB Răspunde

  Ai dreptate in tot Unu’, si mai ales ILEGALE!!! D-le primar Kereskeny se aude? Daca nu sunteti buni la construit ce dracu e greu in demolat? Tema la Juridic, Urbanism+ISC SM si la treaba. Am crezut ca Dacia a fost doar un antrenament, care a iesit bine tin sa remarc. Ar fi atat de simplu daca s-ar vrea schimbarea fatadei orasului(intrebati-l pe Coica cum a facut cu garajele daca nu va aduceti aminte). Deci concluzia e ca se poate, sau in jargon actual “SI SE PUEDO”. Succes d-le primar!!!

 4. gheorghe Răspunde

  ,,Cvartalul delimitat de străzile Independenței, Diana, Bobocului, Crișului”-asta scrie in articol…poate ma lumineaza cel care a scris articolul.Stii unde este strada Diana?….in nici un caz in M 17 Este o strada paralele cu str.Bujorului (de la piata mare spre digul Somesului),atunci cum o sa fie parcarea respectiva care cuprinde aceste strazi din M 17 si una (Diana) care n-are nici o legatura cu acest cartier?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.