Ultima actualizare: azi, 19:25
Locale

Primarul a semnat certificatul de urbanism pentru al treilea pod

Primarul Kereskenyi Gabor a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că a semnat certificatul de urbanism pentru cel de-al treilea pod peste Someş, în zona ştrandului.

El a explicat că după peste 20 de ani de așteptări, se conturează mai proiecte, cum ar fi centura şi cel de-al treilea pod.

“Am semnat certificatul de urbanism pentru această investiţie. Putem să vorbim despre investiţii concrete. Am fost singurul sau printre singurii care nu am promis al treilea pod. Este important să facem paşi în acest sens şi în sfârşit consider că această investiţie este foarte aproape de a deveni realitate”, a spus edilul.

Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a semnat vineri, 30 iunie, ordinul de ministru pentru realizarea obiectivului de investiție “Pod peste râul Someș-amplasament strada Ștrandului”, valoarea investiţiei fiind de 81 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE FOTO. Accident în pasajul Soarelui. Circulaţia îngreunată

UPDATE: Accident pasajul Soarelui. În accident au fost implicate două autoturisme. Potrivit poliţiştilor, şoferul unui autoturism VW Jetta a lovit...

Închide