Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Sătmăreni cu spirit civic. Au prins şi predat poliţiei un bărbat ce a tâlhărit o femeie în plină stradă

Spiritul civic există. Cu sprijinul a doi cetăţeni care au dat dovadă de spirit civic, poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Satu Mare.

 În data de 25.07.2017,  la ora 21:00,  Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare,  a fost sesizat prin Apel de Urgenă 112 de către o femeie,  despre faptul că doi  sătmăreni au imobilizat  un bărbat,  care a încercat să-i smulgă poșeta în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada  Ostrovului.

În urma sesizării,  o echipă  operativă s-a deplasat la locul indicat şi a identificat  bărbatul imobilizat,  ca fiind un bărbat de 42 ani, din Satu Mare.

Verificările efectuate au relevat că  în timp ce femeia de 67 de ani, din Satu Mare, se afla în scara  unui bloc, cel în cauză  i-ar fi smuls poșeta în care se afla suma de 100 lei, un telefon mobil  şi acte personale şi ar fi încercat să fugă. Planul nu i-a reuşit, deoarece  doi sătmăreni de 37, respectiv  41 de ani, martori  ai evenimentului, au  dat dovadă de spirit civic şi l-au imobilizat.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Sursa IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Cris Răspunde

    Cred că deja este liber făptașul !!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.