Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Sătmărenii, îndemnați să doneze sânge. Acțiune umanitară a unor tineri

Un grup de tineri sătmăreni, a căror motto este „Mână de la mână, pentru un trai mai bun”, îi provoacă pe sătmăreni să doneze sânge.

Astfel, vineri, 21 iulie, între orele 07.30 -09.00 sătmărenii sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguină pentru a „dărui o picătură din miracolul vieții unui OM”.

„Cei care doriți să donați sânge ne întâlnim în data de 21 iulie între orele 07.30 -09.00 la Centru de Transfuzie Sangvină Satu Mare. Bonurile de masă obținute vor fi donate familiilor nevoiaşe. Poți face două fapte bune printr-un singur gest!”, este mesajul tinerilor.

Tinerii voluntari spun că familiile sunt ajutate doar după ce se conving că au nevoie de ajutor.

”Nu ajutăm o familie, până când nu ne convingem de faptul că ei chiar merită sprijinul nostru. Înainte le facem o vizită, verificăm condițiile în care locuiesc. Ajutăm doar familii care au copilaşi şi care nu consumă băuturi alcoolice, pentru că vrem să ajutăm acele suflete care nu au avut norocul să se nască într-o familie modestă sau bogată, copiii care nu au ocazia să primească jucării, care nu au hăinuțe de fiecare dată când ar avea nevoie, a căror părinți muncesc, dar care totuşi nu pot oferii condițiile minime de trai”, spun inițiatorii acestui proiect.

4 comentarii

  1. Eu Răspunde

    As fi interesat sa donez niște jucării,haine…..
    Cu cine as putea lua legătura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.