Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Scene cumplite în județ! O tânără s-a înecat în balastiera de la Apa

Scene cumplite în Satu Mare. O tânără, în vârstă de doar 22 de ani, s-a înecat în apele uneia dintre cele mai frecventate balastiere din județ.

Este vorba de balastiera Apa, care a înghițit fără urmă trupul tinerei. Fata intrase în apă alături de prietenul său, iar în câteva minute a dispărut.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență care o caută pe tânără în aceste momente.

 

6 comentarii

  1. Beton Răspunde

    Continua sa moare persoane în fiecare an ,în acest loc blestemat …….funcționează fără nici un fel de autorizație ,,,,,,aducem multumirii autorităților (:(:(;(,,,poate poate va treziți !!!

  2. Beton Răspunde

    Șpăgarilor

  3. Marcel Răspunde

    Cu sau fără autorizație tot aia e. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

  4. Robert Răspunde

    Dumnezeu s-o odihneasca in pace :'(

  5. iulia Răspunde

    saraca stau aproape de casa ei

  6. y Răspunde

    Aviz amatorilor : Apa din mijlocul lacului are 35 -40 m adâncime. Și nu este amenajat pentru așa ceva. Adâncimea poate varia brusc și de ordinul metrilor pentru că nisipul a fost scos prin furtun de mare capaciktate nu draglină. Este singurul lac astfel creat în județ. Plus din cauza adâncimii este foarte rece (aviz cardiacilor). Așa că mulțumesc, mă lipsesc. Sunt destule locuri amenajate. Și nu lacuri, foste balastiere. Astea vor fi periculoase tot timpul. Săraca fată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.