Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Sterilizare gratuită a patrupedelor. Cum a rezolvat Careiul problema câinilor comunitari

Sterilizează, nu abandona! Asociația pentru protecția animalelor Puffi din municipiul Carei continuă să lupte pentru protejarea animalelor și pentru salvarea acestora de la orice fel de urmă de durere ori tristețe. Cea mai nouă acțiune a celor care se dedică zi și noapte pentru bunăstarea patrupedelor constă în sterilizarea câinilor și a pisicilor cu stăpâni. Atunci când stăpânul nu își prea poate permite o asemenea intervenție, Asociația Puffi vine cu o inițiativă remarcabilă, una menită să ofere prietenului omului o viață mult îmbunătățită. Intervenția este gratuită!

În aceste condiții, înmulțirea necontrolată a animalelor nu mai are loc, și prin urmare și câinii comunitari sunt mai puțini.

Astfel, în perioada 25 – 27 august, începând cu ora 9.00, cei de la Asociația Puffi vin în ajutorul câinilor și pisicilor, dar și a stăpânilor, întrucât sterilizarea va fi benefică atât necuvântătorilor cât și comunității. Acțiunea va avea loc în municipiul Carei, strada Căplenilor numărul 2 (în curtea ANIF).

Sterilizarea este benefică animalului din mai multe puncte de vedere:

  • împiedică apariția tumorilor
  • statistic crește durata de viață a animalului sterilizat
  • se reduce nivelul de agresivitate
  • dispare stresul resimțit de animal din perioada de împerechere.

La sterilizare animalele nu simt durere, iar refacerea durează între 2 – 3 zile.

Un comentariu

  1. Alex Răspunde

    Poate mai dorește o vestita soție de dintaros și amatoare de medici vârstnici sa ne explice teoria patrupedelor mai ales tinute intre picioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.