Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Tânăr depistat fără permis în trafic, arestat. Avea alte 4 dosare penale

Un tânăr de 20 de ani din Satu Mare a fost reţinut de către poliţiştii Biroului Rutier pentru comiterea repetată de infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

În data de 10.07.2017, la ora  17:00, poliţiştii rutieri sătmăreni au oprit pentru control în trafic, în Piaţa Jean Calvin din  Satu Mare, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr. După identificare s-a stabilit că cel de la volan este în vârstă de 20 de ani şi are domiciliul în Satu Mare, iar în urma verificărilor detaliate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Din cercetări a mai rezultat faptul că din luna noiembrie a anului trecut şi până în prezent , pe numele acestuia au fost întocmite  nu mai puţin de 4 dosare penale, toate pentru conducere fără permis, motiv pentru care faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Sursa: Poliţia Satu Mare

10 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Limba română pt el a murit demult la ce exprimare are dar totusi pentru cultură generală politia constata infracțiunile mai departe se trimit la parchet si de acolo Dumnezeu cu mila politia nu mai are treaba

  2. 007 Răspunde

    Mezei,borat,sper ca te referi la procurori sau judecatori?Doar stii(????)ca politia nu aresteaza ,nu condamna,nu retine FARA DECIZIA PROCURORULUI si a JUDECATORULUI.
    Daca-i sti cat timp isi pierde de langa familie un politist,DUPA ACEIASI si ACEIA,INFRACTORI, ca sa nu spun si cati bani toaca din buzunarul contribuabiliului pana-i prinde din nou ,deoarece sunt lasati in libertate de …ai ghicit de cine nu ?
    Asa ca mai traiti si voi in democratie nu in dictatura…sau intreabati parlamentarul sau senatorul tau(pe care l-ai ales) de ce sunt liberi infractorii recidivisti si mai grav ,intreaba-i, CINE PROTEJEAZA VICTIMA.Iata de ce…cand iti intra hotul in casa tu trebuie sa te gandesti ce patesti si nu INTRUSUL(INFRACTORUL).Deci s-a inteles cum sta treaba…ori ba!

    • Unu' Răspunde

      Pe care parlamentari să-i întreb, că marea lor majoritate sunt penali?
      Două mari partide sunt conduse de către infractori condamnați sau în proces, aceleași personaje care conduc cele două camere ale parlamentului, președintele nu este nici el ușă de biserică, deci pe cine să întrebăm?
      Poate punem de-o răsoală și-i împușcăm pe toți politicienii corupți, dar riscăm să rămânem fără clasă politică …!!!

  3. Bogdan Răspunde

    Din păcate trăim într-o țară de tot ….și toți suntem vinovați dar ce treabă am eu cine la lasat liber pq acest individ atât poliția cât și procurorii sunt toți în aceeași amestecătură de interese , sunt câțiva polițiștii care își fac treaba că la carte , pentru aceștia respect

    • matroz Răspunde

      @bogdan:de unde ai scos chestia ca toti suntem vinovați?N-am niciun motiv sa ma simt vinovat de prostiile si aberațiile unora!Vrei tu,autodenunța-te frate,nu sunt părtaș cu hotii si parnaiasii !???

      • Unu' Răspunde

        Suntem vinovați că nu facem nimic (majoritatea!)! Așteptăm să … ce?!? PLM de națiune!

  4. Un trecator Răspunde

    Mezei, te-as vedea politist la rutiera macar o luna! cocalar din 2fish care esti! Sa vedem apoi cum mai postezi aiurea.

  5. Un trecator Răspunde

    P.S. Și mai învață frate limba română!

  6. Bogdan Răspunde

    Auzi Domnule ,Un trecător ” voi ăștia de la rutieră unii chiar sunteți ultimii cei mai inculți polițiști pe care i-am cunoscut vreodată . Demonstrație am filmare și poze cu un agent din municipiul pe care l-am cam băgat la colț cu tot cu legislația lui care stătea să îmi scrie procesul cu cartea în mână habar nu avea ce sa scrie

  7. Bogdan Răspunde

    Vinovați sunt toți acei oameni care atunci când trebuia să ieșiți din casă v-ați ascuns după perdele și ați stat în fața televizorului nu mai vb de poliție și jandarmerie toți apărați hoția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.