Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Filmul de prezentare a candidaturii orașului Satu Mare la Capitala Tineretului din România

Reprezentanții SamStudia au postat pe pagina de facebook dedicată candidaturii oraşului Satu Mare la titlul de Capitala Tineretului din România primul clip. Este vorba despre clipul de prezentare a candidaturii, ce cuprinde un scurt mesaj de mobilizare dar şi câteva imagini din municipiu.

Amintim că reprezentanţii SamStudia, alături de cei ai Primăriei Satu Mare, au anunţat că înscriu municipiul Satu Mare în competiţia naţională pentru desemnarea capitalei tineretului.

După definitivarea programului, vor avea loc o serie de manifestări cu scopul de a mobiliza tineretul şi a convinge juriul că Satu Mare merită să devină de Capitala Tineretului din România.

4 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Felicitari initiatorilor tineri! Bravo voua! Sa nu va lasati daca cumva nu veti reusi! Aceasta candidatura va aduce cu ea multa experienta pe care o veti dabandi pe parcursul candidaturii si datile urmatoare va fi mult mai usor si cu sanse mult mai mari! Va tinem pumnii!

  2. sătmărean Răspunde

    Părerea mea este că nu prea avem șanse dar băgați tare că de undeva trebuie început. Sunt prea mulți cu mintea înțețoșată, prea mulți bătrâni mai ales în gândire. Orașul ăsta merită mai mult.

  3. X Răspunde

    Asta ii film? 25 de secunde si un colaj facut din 25 de poze. Pe fiverr l-ati facut?

  4. M Răspunde

    bravo, in sfarsit este initiativa. nu conteaza rezultatul, conteaza ca in sfarsit dorim sa facem ceva in orasul acesta amarat. asa mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.