Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

VIDEO INCREDIBIL. Stranier filmat în timp ce urca podul Golescu pe contrasens

VIDEO INCREDIBIL. Un “stranier”, la volanul unei maşini înmatriculată în Marea Britanie, a fost filmat în timp ce încerca să urce podul Golescu, dinspre Piaţa Mare, pe partea stângă, adică pe contrasens. Se pare că şoferul a circulat prin Anglia şi acum a cam încurcat benzile. Noroc că din faţă a venit o ambulanţă iar şoferul a oprit autospeciala şi i-a atras atenţia, astfel că nu s-a întâmplat nimic. Altfel, putea ieşi încă o tragedie.

Filmarea a ajuns pe contul de facebook Sătmarul … aşa cum este..

“Gion de la U.K , lost in traficul Sătmărean … noroc că șoferul de la Ambulanță l-a observat din timp , altfel Gion era accidentul cu numarul 3 din această zi … Gion părea destul de derutat …”, a scris autorul clipului.

 

9 comentarii

  1. sătmărean Răspunde

    Și când le spui la ăștia ceva ei sunt cei deranjați.

  2. radu Răspunde

    Intersectia este prost semnalizata. Dar si asa in ultimii 25 de ani nu s-au produs modificari in oras, probabil era un sofer pentru prina data in Satu Mare

    • iarasi Răspunde

      Serios? si tu in multimea de masini care circula poe acolo vezi ca unii merg pe o parte, pe cealalalta se circula doar din sens invers si tu tot pe acolo mergi? Nu le mai cautati scuze dobitocilor…

  3. Csiki Cian Răspunde

    A facut stanga de pe Brancoveanu si n-a stiut de rigolele de separare si a ”taiat-o” pe scurtatura !

  4. Zoli Răspunde

    Regulile de circulaţie sunt valabile pentru absolut toți participanții la trafic. Ieri spre exemplu un cond. auto circula cu un auto marca VW Passat, înmatriculat în Italia, pe str. Mircea cel Bãtrân, care este cu sens unic, în sens invers.

    • Ardelean Răspunde

      Mda…m-am intersectat si eu cu cretinul, si tot el facea instalatia mare. Poate mergea la militia rutiera sa-i ia permisul, si se grabea sa-l dea cat mai repede sa nu fie tentat sa faca vre-un accident.

  5. nicolae Răspunde

    nu fiti rai mai dragilor, ieste benzina, ieste masina, ieste pedala
    ,,,,,ce pisici mai conteaza ???

  6. nicolae Răspunde

    Nu de mult intr-o seara ma intreaba sotia “dar acela cu duba ce face ca a trecut pe contrasens pe linie continua?”, I-am raspuns simlu, “vezi numai ce face ala cu BMW-ul rosu”, cand am trecut pe langa el , caci nu mergea cu viteza, am vazut in tanar “rupt” de realitate, aproape cazut pe locul din dreapta, care imediat a intrat pe rosu ca cel mai nevinovat, sper ca este sanatos la aceasta ora.

  7. Ardelean Răspunde

    Pai Johny boy conducea cum stie el mai bine….dupa regulile din Anglia. Probabil se si intreba ce stau prostii aia la coada, pe contrasens :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.