Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

VIDEO. Kereskenyi Gabor a mers cu bicicleta la Primărie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, s-a deplasat în această dimineaţă cu bicicleta la sediul Primăriei. El a dorit astfel să transmită un mesaj sătmărenilor, şi anume să folosească mijloace de transport alternative pentru deplasare, întrucât numărul autoturismelor a crescut foarte mult.

“După eliminarea timbrului verde, numai în municipiul Satu Mare s-au înregistrat peste 4.000 de mașini. Așa că, astăzi m-am gândit să vin cu bicicleta pentru ca și sătmărenii să conștientizeze că avem posibilități alternative pentru a ajunge la destinație. Știm că nu sunt în municipiul Satu Mare, deocamdată, prea multe piste de biciclete, dar lucrăm intens și la acest capitol. Până la sfârșitul anului dorim să facem mai mulți kilometri de piste de biciclete”, a transmis edilul.

43 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Si Illyés asa a procedat in primul an… Apoi a fost musai sa cumpere o masinutza tip skoda… 😛 :-))
    P.S. daca asa se procedeaza pana in octombrie , este laudabila , dar “Una hirundo non facit ver “… :-))))

  2. Garuboz Răspunde

    Loredana si Adrian ar fi bine s-a vorbiti in numele vostru.

  3. x Răspunde

    Și mâine vine vicele Albu ?

  4. Vasi Răspunde

    Minunata idee, pacat ca nu mi-a venit mie. Numai ca… pista de biciclete… nexam, si aglomeratie de masini e grupa mare… tre sa fii masochist ca sa mergi zilnic cu bicicleta prin orasul asta… Otobuzele nu merg nici ele decat cum ii manca la c…e pe soferi… daca le spui ceva, te injura in ungureste… deci ar fi frumos da’nu se poate!

  5. Zoli Răspunde

    Igen, mindenki fog iöni biciglivel!!

  6. fix pix Răspunde

    Bine ca nu a dat nimeni peste gaborel al nostru ca apoi ungurii plangeau ca nu mai au primar

    • Norick Răspunde

      Ha ha , ce inteligent esti… Fix -pix ,ca ai lipsit de la orele de mate… :-))))

      • matroz Răspunde

        @Norik:mie mi-a placut ideea lui Gabor.Stie sa impacheteze fum.Chiar as dori sa continue.Bravo lui!
        In rest Norik,te-am lasat in pace,dar vad ca nu ai cu cine conversa.
        Ce are commentariul tau cu matematica?Esti de neinteles cateodata…Poate ai vrut sa zici ca daca dispare fratele Gabor,nu-i nici-o paguba,mai aveti ca el!!!!!Chiar nu am inteles!
        Ai terminat vinul de concediu?Unde am fost eu ,la caldura infernala,nici nu visam la vin.Chiar era o bere excelenta!Stii ce bere buna au ibericii,infratiti cu maurii???

        • Norick Răspunde

          @matroz : unde-i fum , acolo este caldura…:-))
          Referitor la matematica , nu am gandit ca nu-ti pica fisa.Te stiam mai “ganditor” (sa nu scriu destept) . Individul cu 3 bucati de neuroni scria “ungurii plangeau ca nu mai au primar” – dar daca faci un calcul foarte simplu reiese, ca iubitul primar a avut mai multe voturi de la romani , decat de la unguri – dar oricum nu are importanta. Sper ca asa deja intelegi ,daca nu , data viitoare o sa-ti desenez cumva… 🙂 😉
          P.S. din pacate s-a terminat si vinul si vacanta – muncim pana ne sar capacele… :-))))

          • Norick

            Alloooo @matroz!!
            Iarasi te- ai disparut??
            Ca de obicei, cand tema este prea sensibil(a) pentru Tine… ☺️????

          • matroz

            @norik:acum m-ai dat peste cap.Auzi lumeeeee…Sa ajung sa dau dreptate la un ungur!!!!Dar daca asa-i ,asa-i.Daca imi desenezi ungureste,poate ca inteleg!Dar e tare,somnul mintii unguresc!Cum suparare Gabor baci a avut mai multe voturi de la romani decat de la unguri!!!!Inseamna ca ungurii si-au ……..in el de gabor!De aceea n-au ungurii bani !
            Nu m-am disparut cum zici tu,numai ca nu raspund la prostii unguresti!
            L-am ascultat pe promitatorul vostru ungur la deschiderea unor manifestari azi la Muzeul Judetean.A venit cu discursul scris-firesc-zic eu.Dar interpretat atat de penibil,incat l-a aplaudat doar tatal sau.Minte,adica ce ai in tartacuta mai Norikule,asta-i trebuie omului.Din partea mea poate fi ungur primarul.L-am apreciat si am avut o colaborare cu Gyula al vostru de nota 10.Dar stia carte.Asta viseaza gimnaziul.Nu am cu tine nimic,vad ca nimeni nu are.Dar a sustine in continuare prostii aiuritoare ,ma face sa renunt la discutii,chiar contradictorii-mie imi plac chiar.
            La munca si castigi!!!

          • Norick

            @matroz: :-)))) mersi , mi-ai facut ziua mai fericita de buna dimineata.Imi place cum te mandresti cu nimica. Nu de alta , dar inca nu prea ai dat dovada la cunostintele tale deosebite (in orice domeniu). Si pentru mine este un efort sa cobor la nivelul subculturii , dar eu n-am remarcat niciodata si nu repet in mod constant prostiile fara valoare.
            ” a desena pe ungureste” cu asta mai lovit sub centura – prostia ta m-a depasit cu muuuult…. :-)))))

  7. ? Răspunde

    Nu te-ai asigurat la efectuarea virajului la stânga primare!Nu este suficient doar sa întinzi mâna scurt .Nici tu ,nici bicicleta nu sunteți echipați corespunzător.Esti atât de incompetent încât nici când îți faci reclama nu respecți legea.Cu alte cuvinte ești o panarama .

    • ? Răspunde

      Mai mult nu ai respectat interdicția semnului de circulație “accesul interzis tuturor vehiculelor”mă îndoiesc sincer ca bicicleta ta este vehicul autorizat.Nu era nici un comunitar sa te amendeze?Esti un dobitoc!

  8. g Răspunde

    hahhahahaha, gaborel, gaborel ..a venit cu bicicleta la serviciu, adica la job dupa o seara de betie buna, tocmai cum ii place dansului sa o faca lata

  9. Iuliu Ilyes Răspunde

    Hat slab primar, ni o invatat nimic de la mine, ar fi bine pentru partidul nostru sa nu mai candideze, face pe noi de rusine

  10. Satmareanul Răspunde

    Sfidator, eu sunt amendat pentru nepurtare vesta, si primarul nu, de ce nu se autosesizeaza politia? Asta desigur nu au vazut.

    Va multumesc.

    • Unu' Răspunde

      Conform H.G. 1391/2006, Art. 161. – (1) Se interzice conducătorilor de biciclete sau mopede; lit. r) să circule fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent – reflectorizante, de la lăsarea serii până în zorii zilei sau atunci când vizibilitatea este redusă;
      Poate tu te încadrezi în cele de mai sus, primareul nu a încălcat acest articol!

      • pâr pâr Răspunde

        vezi ca si asta s-a modificat…poate ne spui ceva despre echiparea legala a bicicletei si despre semnificatia “acces interzis”.

        • Unu' Răspunde

          Asta nu s-a schimbat!
          Nu era vorba despre echiparea bicicletei, ci despre faptul că omul a fost amendat pentru că nu purta vestă reflectorizantă și primarul nu, deși pentru el nu era obligatorie, conform legii!

          • sătmărean

            Primarul nu are nevoie de nimic reflectorizant. Este “echipată” cu chelie reflectorizantă. Se vede până la Budapesta.

    • Norick Răspunde

      Satmareanule, ai uitat sa specifici, ca erai pe. DN 19A intre Corod si Culciu Mic, pe la ora 23, iar inainte te-ai alimentat cu vreo 4-5 spritzuri (sau amestecata, daca asa intelegi mai bine)… ???

      • matroz Răspunde

        @Norik:ala nu-i drumul 19 A.Dar la voi e voie ,inca nu stiti sa cititi!Sigur ca glumesc cu cititul,dar vezi ca sari calul!

  11. cristofer Răspunde

    D- le primar încearcă pista de pe Careiului (din fața troiței, colț cu Golescu) unde au săpat unii acum un an și au lăsat pământul pe pistă și nimeni nu se face vinovat de obturarea pt. un an de zile a pistei de biciclete.

  12. X Răspunde

    Una zice Gabor alta scriu jurnalisti. Respect celor din urma pentru ca au avut bunul simt de a corecta greselile , un mare minus pentru primar. Daca sti ca esti slab la discursuri ia o foaie, un pix si scrie doua randuri sa ai cu ce te prezenta in fata oamenilor pe care ii reprezinti.

  13. Unu' Răspunde

    Io-s curios ce traseu a urmat?!?
    Oricum, în calitate de biciclist agresat de către șoferul unei Dacii roșii pe straga Barițiu, pe motiv că n-am vrut să circul pe trotuar și m-am încăpățânat să merg pe drum!, îl felicit pe primar pentru curaj!

  14. pâr pâr Răspunde

    domnu Pișluca vreun cocalar comunitar din dotarea dvs nu era cumva de paza pe aleea primariei ?vedeti ca aștia de la ziar au pus un film cu un ciumpalac chel si putin euforic care se dadea cu bicicleta pe aleea “personalitatilor” interzisa cetateanului contribuabil.Daca vede primaru vai de mine poate va destutie!Urgent dregeti busuiocul!

  15. Rareș Răspunde

    Nu cred ca este voie cu bicicleta pe unde este filmat primarul, apoi virajul este făcut fără sa se asigure: asa sa facem cu toții? Adica sa mergem pe unde avem nevoie, chiar dacă nu e voie și sa nu fim atenți la trafic?
    Eu mi-as dori sa facem cât mai multa mișcare, iar bicicleta te ajuta. Nu te ajuta felul de organizare a orașului.

  16. Iuliu Ilyes Răspunde

    Haideti la mine la Vetis sa vedeti oameni civilizati nu un ada primar necivilizat

  17. Unu' Răspunde

    Domnule primar, în numele (sper/cred) multor bicicliști sătmăreni, vă invit să rectificați o nedreptate a fostului primar, Anderco Horia, și să dispuneți permiterea circulației bicicletelor prin zona centrului vechi, mai exact pe străzile: Ștefan cel Mare, Piața Libertății, Bulevardul I.C Brătianu, Decebal, Păstrăvului, Mihai Viteazul, Horea, Alexandru Ioan Cuza și 1 Decembrie 1918.
    Este total inadmisibil ca tocmai vehiculele nepoluante sunt interzise dintr-o zonă centrală, când în alte orașe asemenea zone sunt transformate în zone pietonale!
    Mulțumim!

  18. Rareș Răspunde

    Realitatea este ca strazile acestui oras sunt prea inguste ca sa mai permita omului sa foloseasca bicicleta, desi miscarea este sanatate curata. Dar, cu un pic de intelegere si civilizatie, cu o viteza moderata din partea soferilor, s-ar putea permite si biciclistilor sa existe. Eu însă nu prea cred că se va ajunge la așa ceva. Fiecare are motive serioase să mearga cu viteza si neatentie.

  19. XXX Răspunde

    Ft tare! Bravo!

  20. matroz Răspunde

    @norik: unde suparare sa mai cobori?Tu si cultura.Nu poti priccepe ce-ti scriu si vrei cultura?Niet culture.De unde sa astept?Du-te…mai bine ramai ca-i strici si pe altii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.