Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Mai avea puțin și își lua zborul. Viteză amețitoare a unui tânăr

Un tânăr din Halmeu circula cu o viteză amețitoare. Practic mai avea puțin și își lua zborul. A fost potolit la timp de polițiști.

În perioada 07.07 – 09.07.2017 poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie pe drumurile publice.

Pentru neregulile depistate în trafic poliţiştii au aplicat 188 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a amenzilor de 55 900 lei. Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 9 permise de conducere pentru abateri ca: neacordare de prioritate vehicule, depăşirea vitezei legale şi consum de alcool la volan.

Astfel, un tânăr de 25 de ani din Halmeu, a fost surprins de aparatele radar ale poliţiei rutiere, circulând cu un autoturism între localităţile Drăguşeni şi Livada, cu o viteză de 155 km/h.

21 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Este realmente o rusine pentru Portalsm ca permite unor amatori sa scrie aricole cu titluri care nu au nici o legatura cu realitatea.
    Si eu eram curios sa vad cu cit a circulat tinarul avind in vedere calificativul din titlu: mai avea putin si isi lua zborul.
    Pe bune ?
    Ma asteptam sa aiba peste 200 km/ora.
    Cu 155 se circula frecvent pe drumurile publice.
    Asta nu-i viteza cind ai o masina si cind stii sa conduci.
    Este chiar jignitor sa spui ca era gata sa-si ia zborul.
    Ce timpit !

    • X Răspunde

      Asta nu-i viteza cand esti inconstient
      Ii viteza de incepatori
      nici nu simti ca traiesti la viteza aia.
      Minim 200, de acolo incepe viata.
      Jan il depasea si nu oricum ci in marsarier.
      Ce conteaza ca un avion gen Cessna decoleaza la 100, ala nu ii avion ci o buda zburatoare.

      Ce comentariu tampit am scris.

    • observator Răspunde

      Cu 155 se circulă frecvent?Debordezi de inteligenţă.A circulat cu aproape dublul vitezei legale.Sau legea nu te interesează?

    • Unu' Răspunde

      Jane, data viitoare să ți-o dea dumnezeu pe mă-ta-n față la peste 155 km/h!

    • . Răspunde

      Viteza maxima permisa este de 90 km /ora pana la 110Km/ ora( depinde de drum). Nu inseamna ca daca ai masina smechera ai dreptul sa circuli cu cat dorest. Sunt autostrazi unde nu e limita de viteza. Duceti-va acolo daca vreti adrenalina.

      • Pop Ioan Răspunde

        ..sau la UPU.Acolo se da gratis direct in veve.Cind esti la intrarea in tunel ,la capatul careia vezi lumina (cind esti resuscitat).Legile sint pt prosti.”Jmecherii” au legile lor.Pt ei legile fizicii nu sint valabile.Jan nu uita sa semnezi inainte de a urca la volan consimtamintul de donator…de organe.

    • Lara Răspunde

      Viteza maxima permisa este de 90 km /ora pana la 110Km/ ora( depinde de drum). Nu inseamna ca daca ai masina smechera ai dreptul sa circuli cu cat dorest. Sunt autostrazi unde nu e limita de viteza. Duceti-va acolo daca vreti adrenalina.

    • M Răspunde

      iata a aparut urmatorul criminal in persoana ta. cate familii vrei sa ditrugi? ti-ai facut deja planu, sau o lasi asa cum va veni?
      apoi vei injura si tu sarea drumul, binenteles daca vei supravietiu. inca o intrebare vrei sa-ti omori si familia, sau doar cand mergi singuri mergi ca criminalul cu mertanul?

  2. Jan Răspunde

    Chiar mi-am pierdut timpul citind prostia asta de asa zisa stire !

    • M Răspunde

      dute sus pe munte si acolo apasa pedala pana la 180, sa vezi ce frumos zbori. Asa macar scapam de un cretin si nu distrugi familii nevinovate de prostia ta.

  3. iarasi Răspunde

    Bravo bai, Schumacher!! Sunt convins ca si ala de a omorat patru persoane a zis la fel…
    Macar de v-at infige singuri intr-un sant, sa nu mai luati si pe altii cu voi…

  4. Unu' Răspunde

    Păi nu chiar zilele trecute relatați că pe sectorul respectiv de drum este un ditamai craterul?!? Păi cum a reușit să ajungă la viteza aia?
    Dacă omora și ăsta vreo 4 oameni, tot starea drumului era de vină?
    Jane, pe mă-ta!

  5. Jan Răspunde

    M-am lamurit si cu nivelul de inteligenta al cititorilor…
    In Germania sint multe portiuni de drumuri publice unde nu numai ca nu exista limita de viteza, dar e impusa limita minima obligatorie de 120 km/ora.
    Daca mergi cu viteza mai mica esti amendat.
    In opinia voastra , nemtii ar fi un popor de sinucigasi !!!
    Cu oameni ca voi , nu poate evolua economia romaneasca.
    Ati merita sa circulati cu carute ca in Evul mediu.

    • sătmărean Răspunde

      Jane, tu ești bolnav. Hai că am fost și eu în Germania. Da, acolo poți merge cu minim 120 km/h, dar drumurile alea nu trec prin localități! Pe lângă faptul că acolo drumul chiar este drum. Aici trebuie să cauți cu microscopul urma de asfalt. Și acolo dacă vreun dobitoc cu permis dar fără creier vrea să facă raliu , merge pe pistă. Aici turează motorul în voie în Centrul Vechi sau pe B-dul Transilvaniei. De fapt oriunde vrea mușchii lui. Ia spune, în Deutschland e voie asta?

    • X Răspunde

      Tu ai fost spre Carei, de exemplu, unde nu ai parapet metalic si te poti infinge intr-un copac la nici 10 de metri de partea carosabila? Ai o pana la 90 si esti caput.

      Ai mai aprins televizorul sa veizi cum sta treaba cu auditul de siguranta rutier?
      http://www.economica.net/nu-se-face-audit-de-siguranta-rutiera-pe-drumuri-unde-mor-oameni-dar-se-face-pe-autostrazi-care-nu-exista_124050.html

      Pe ce lume traiesti?

    • M Răspunde

      Imagineazati ca iti sare un copil in fata la 160. Bouuule care esti un mare bou, ai fost cu mata in Germania iar acum te crezi miezul din fanta, ii spub ceva si noi am fost in Germania ba chiar mai departe. Dar maaai cretinule tu nu comoara autostrada cu Botizul ca vei devenii criminal si vei putrezi in inchisoare.

    • iarasi Răspunde

      si restul s-au lamurit cu nivelul tau… pai cum sa compari tu autostrazile nemtesti ci drumul de la Draguseni-Livada?

    • Unu' Răspunde

      Jane, hai să încerc să-ți explic ceva: În Germania, pe unde spui tu că se merge fără limită de viteză, este o autobahn, sau mai pe românește, o autostradă, care pentru noi, marea majoritate a românilor, este doar un vis frumos!
      Autostrăzile sunt proiectate pentru viteze de deplasare mari și o chestie esențială – separatoare de bandă, care nu-ți permit să pătrunzi pe sensul opus și astfel sigur nu provoci tragedii precum cea de săptămâna trecută!
      Pe drumul unde idiotul din articol zbura (dacă prindea o denivelare, la propriu!) cu 155 Km/h nu există așa ceva și nici n-a fost proiectat pentru o astfel de viteză!
      Să presupunem că Ianoș baci din Livada ieșea pe tarla după fân cu căruța nesemnalizată, cum se practică (Încă!) la noi, crezi că mai aveau vre-unul șanse de supraviețuire?

      • Norick Răspunde

        Degeaba le explicati la copilu’ asta ,ca n-are destule neuroni pentru prelucrarea informatiilor. O fi fost si el o data , – poate chiar pana-n Germania – si a fost lasat in fata pe scaunul microbuzului… iar acuma crede, ca stie sa conduca peste 100km/h….

    • GIGEL Răspunde

      exista limita minima de 110 km/ora, dar se refera doar la banda de circulatie destinata depasirii, adica cea din partea stanga, si oricum asta e valabil pentru autostrazile cu mai mult de 4 benzi pe sens… https://en.wikipedia.org/wiki/Speed_limits_in_Germany#Minimum_speed

  6. sătmărean Răspunde

    Problema este că de 27 de ani cei care conduc țara nu au înțeles sau nu vreau să înțeleagă mai degrabă că avem nevoie de niște drumuri ca lumea dacă tot am distrus calea ferată. Cumva trebuie să și transportăm marfa. Și pe mine personal nu mă interesează “părerile autorizate și avizate” alde @jan care vine o dată la 2 ani acasă și vine să facă pe deșteptul cu nutella, o sticlă de coca-cola etc., etc. de parcă la noi se găsește. Face pe jmekerul cu un mercedes sau bmw închiriat care se descopune sub fundul lui dar nu contează. Este jmeker. Și ne dă lecții de erconomie de piață, civilizație, tot ce vrei. Că aici are gură dincolo nu-l vede nimeni. Aici dacă nu vrea să înțeleagî ce i se spune , imediat auzi – Ich verstehe nicht. Was sagen sie, was bedeutet das?
    P.S. În anul 1983 am plecat prima dată în străinătate, cu greu. Ungaria și Cehoslovacia. Măi fraților, atunci deja în Slovacia aia amărâtă nu vedeai țipenie de căruță, tractor etc. pe drumul de la Kosice și până la Banska Bystrica-Zvolen-Nitra-Bratislava-Komarno. Deci sunt niște km. Ele aveau drum separat paralel cu drumul național. Deci nu că aveau drumuri ca lumea, aveau și drumuri pentru agricultori. Adică se poate că nu sunt ei mai grozavi ca noi. La noi cu vrutul e problemă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.